Yeni Aksarayspor  Evinde Kral

Yeni Aksarayspor Evinde Kral

Bal ligi temsilcimiz Yeni Aksaraspor’un kendi sahasında sezonun son maçında Demre Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek evindeki galibiyet serisini bozmadı.


*Bal ligi temsilcimiz Yeni Aksaraspor’un   kendi sahasında sezonun son maçında Demre Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek evindeki galibiyet serisini bozmadı. Siyah beyazlıların golleri 5. dk Yasin Yeşilyurt, 65. ve 87. dakikalarda Emre Arslan kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 18. dakikada Haşim Eroğlu’n dan geldi.


Yeni Aksarayspor Bal liginde 21. hafta  mücadelesinde dün Atatürk stadında Antalya temsilcisi Demre Belediyespor’u konuk etti. Siyah beyazlılar 2
1
-2
11 futbol sezonunda kendi sahasında taraftarının önüne son kez çıktı. Karşılaşmayı Kırşehir  bölgesinden Halil Koyuncu yönetti.karşılaşmaya hafta içi olması nedeni ile futbolseverler ilgi göstermedi. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Yeni Aksarayspor atak başladı. Mücadelede ilk dakikalarda gol aradı. Mücadelede 5. dakikada  siyah beyazlılar köşe atışı kazandı. Köşe atışında topu arka direkte kontrol eden Yasin Yeşilyurt  ceza alanı sağ çaprazından düzgün bir vuruşla  takımını 1-
öne geçirdi. Golden sonrada  atak futbol sergileyen siyah beyazlar farkı artırmak iiçn yüklendi. Demre Belediyespor bütün hatları ile savunmaya çekildi. Yeni Aksarayspor’un büyük baskı kurduğu anlarda  Demre Belediyespor 18. dakikada kontra atak il golü buldu. Savunmadan atılan uzun topta Haşim Eroğlu  kendini bir anda unutturdu ve kaleci serhat dolaşır ile karı karşıya kaldı.  Haşim düzgün bir plase ile skoru eşitledi. 1-1 karşılaşmada kora denge geldi. İlk devrede başka gol sesi çıkmadı. İlk devre karşılıklı goller ile 1-1 eşitlikle tamamlandı.


 Karşılamanın ikinci devresine de Yeni Aksarayspor etkili başladı. Demre kalesine yüklenen ve eşitliği bozmak isteyen siyah beyazlılarda 65. dakikada Emre Arslan  ara pasında   ceza alanına girdi ve sert bir şutla takımını yeniden üstünlüğe taşıdı. Maçta yeniden galibiyet golünü bulan siyah beyazlılar maçta bütün kontrolü ele aldı. Tek kale oyun sergileyen siyah beyazlılar farkı artırmak için  ataklarını sürdürdü. Mücadelede 78. dakikada onur er  net bir pozisyon buldu. Şutu kalecinin üzerine gidince skor değişmedi. Karşılaşmada  87. dakikada gelişen Yeni Aksaraspor atağında ceza alanında onur er’in presi sonuç verdi.  Emre Arslan topu çok iyi takip ederek kendisini 2. takımın 3. golüne imza attı.  Emre Arslan bu golle maçın skorunu da belirledi. 3-1 karşılaşmanın son düdüğü ile Yeni Aksarayspor ligin ikinci devresinde kendi sahasında oynadığı 5. maçı da kazanarak  seriyi bozmadı.


HABER – FOTO : HAMİT MAVİLİ


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.