Yazgı ,öğrencilere 15 tatilde kitap okumayı tavsiye etti

Yazgı ,öğrencilere 15 tatilde kitap okumayı tavsiye etti

Aksaray Valisi Ataklı ve Başkan Haluk Şahin Yazgı, öğrencilere belgelerini ve karnelerini takdim ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini diledi.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yarıyılının sona ermesi dolayısıyla Aksaray Şeyh Edebali İmam İmam Hatip Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

5-A sınıfında düzenlenen karne dağıtım törenine, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş ile okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı

Karne töreni öncesinde konuşan Vali Ataklı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni açıldığını ve ilk öğrencilerine yarıyıl karnesi dağıtıldığını ifade ederek “ Eğitim ve Öğretimde bir yarıyılı tamamladık. Sizin için burası yeni bir başlangıç bundan sonra inşallah başarılarınıza devam edeceksiniz. buradan sonra Lise ve Üniversite eğitimleriniz devam edecek inşallah. Çocuklarımızın güzel bir eğitim alıyor olması bizim içinde mutluluk verici. Biz bunu istiyoruz zaten gönülden arzu ettiğimiz şey bu. Çocuklarımızı iyi eğitelim yeter ki.  ” şeklinde konuştu. 

Yazgı ise açıklamasında “ Öncelikle karne alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlara emek harcayan değerli öğretmenlerine ve okul idarecilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizden bir isteğim olacak. yarıyıl tatili boyunca  kitap okumayı elden bırakmayın” dedi. aksaraymedya.com

Başkan Haluk Şahin Yazgı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra Takdir belgelerini ve karnelerini de takdim ederek, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini diledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.