Yağlı Ciltlere Özel Bakım: La RochePosayEffaclar!

Yağlı Ciltlere Özel Bakım: La RochePosayEffaclar!

Güzel bir cilde sahip olmanın önemli noktası cildinize iyi bakmanızdır. Ancak iyi bir bakım çok fazla ürün kullanmak anlamına gelmemektedir.

Cilt tipinizle uyumlu doğru bakım ürünleri kullanarak cilt bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz. Her cilt birbirinden farklıdır, bu sebeple cildinizin ihtiyaç duyduğu ürünleri kullanmak daha doğru olacaktır.

Bakım tüm ciltler için gereklidir, ancak yağlı ciltler için bu bakım daha önemli ve hassastır. Çünkü yağlı ciltlerin sebum(yağ) oranı yüksektir, bu da ciltte sivilce, siyah nokta oluşumuna zemin hazırlar. Akne oluşumunu önlemek hem de cilde bakımı yapmak için yağlı ciltlere özel olarak geliştirilmiş La RochePosayEffaclar serisini deneyebilirsiniz! Gelin birlikte serinin en sevilen ürünlerine göz atalım…

Effaclar Jel

Cilt bakımının en temel adımı cilt temizliğidir. Makyaj sonrası ciltte kalan makyaj kalıntıları, gün içerisinde maruz kalınan çevresel etkenler, kir, yağ gibi birçok faktör ciltte yağ oluşumunu tetikler. Bu sebeple özellikle yağlı ciltlerin sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez cildini temizlemesi gerekir.  La RochePosayeffaclar jel, sabun içermeyen formülü sayesinde cildi kurutmadan yağ ve kirden arındırır. Cildin yağ seviyesini dengeler ve sivilce, siyah nokta oluşumunu önler.

EffaclarTonik

Cildi temizledikten sonra ikinci adımın tonik uygulaması olduğunu biliyor muydunuz? Tonik, gözeneklerde biriken kiri, yağı arındırır. Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. La RochePosayeffaclar tonik, mikro soyucu özelliği sayesinde cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Cilde canlılık ve ferahlık kazandırır.

EffaclarDuo Nemlendirici

Nemlendirici, cildin önemli aşamalarından biridir. Her cilt tipi neme ihtiyaç duyar, yağlı ciltler de cildin nem seviyesini dengeleyecek La RochePosayeffaclarduo nemlendirici ürününü tercih edebilir. Geliştirilmiş teknolojisi sayesinde yağlı bölgelerin mat görünmesini sağlarken jel yapısı ise de cilde kolay emilim sağlar. La RochePosayeffaclarduo kullananlar tarafından da en sevilen nemlendiriciler arasındadır.

Siz de yağlı ciltler için özel olarak hazırlanan effaclar serisini Dermokozmetika sitesi üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.