Vali Mantı “ Ligin en iyisi sizsiniz kupayı Aksaray’a getirip Belediye Başkanımıza hediye edeceksiniz”

Vali Mantı “ Ligin en iyisi sizsiniz kupayı Aksaray’a getirip Belediye Başkanımıza hediye edeceksiniz”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bölgesel Amatör Lig 5 Grupta Şampiyonu belirleyecek Silifke Spor - 68 Aksaray Belediye Spor karşılaşması öncesi takıma moral vermek amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

Piramit Kafede düzenlenen programa, Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Kulüp Başkanı Durmuş Sönmez, yöneticiler, 68 Aksaray Taraftar Grubu Lideri Ahmet Kaya , Teknik Direktör Aydın Yavuz ve futbolcular katıldı.

Vali Ali Mantı Yaptığı konuşmada Aksaray Belediye Sporun Silifke sporu yenerek kupayı alıp yeni Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teslim edeceklerine inandığını ifade ederek şunları söyledi “ Bu maçı kafaya takmadan önce kendinizi bir ispat edeceksiniz Bu şampiyonluk son iki yıldır birilerine hediye edilmiş. İnşallah bu sefer hediye yok. Hep birlikte şehir olarak bu şampiyonluğu kutlayacağız. Bu kupayı yeni belediye başkanımıza getirip hediye edeceksiniz. Öncelikle bu hafta sonu bu maçı alacağız. Bu inancı bu imanı ben sizde görüyorum. Şu anda bu ligin en iyisi sizsiniz. En iyisi olmasanız burada olmazsınız. Bu en iyiyi inşallah sahaya yansıtacaksınız. Hatta ben farklı sonuç bekliyorum. Sahada bizzat kendinize güvenin. İnşallah hiç kimsenin hakkı hiçbir yerde kalmayacak. Bu şehir belli bir yere geldikten sonra herkesin hakkını verir. Bu takıma emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta sonu kazanacağınıza inanıyorum ve başarılar diliyorum. ‘’ Dedi.

Başkan Evren Dinçer ise Aksaray sporlu futbolcuların Silifke maçını kazanacaklarına inandığını belirterek “ Öncelikle Aksaray Belediye Sporumuza bu hafta sonu oynayacakları Silifke spor karşılaşmasında başarılar diliyorum. Futbolcu kardeşlerimize güveniyorum. İnşallah bu enerjiyi ben sizde görüyorum. Allah’ın izniyle dananın kuyruğunu keseceğiz. O inancı sizlerde görüyorum. Bizlerde idare yönetim olarak Sayın Valimizle yönetimimizle beraber elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizlerde bunu bilin arkadaşlar. Hepinize başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.            

Teknik heyet ve futbolcularda Silifke maçını kazanıp Aksaray Belediye Sporu Şampiyon yapacaklarına dair söz verdiler.

 

thumbnail_4-(1).jpgthumbnail_6-(1).jpgthumbnail_5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.