Vali Ataklı Köyleri Ziyaret Etti

Vali Ataklı Köyleri Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Sarıyahşi ilçesine bağlı köyleri ziyaretinde, “Tek yönlü hizmet anlayışı olmaz, vatandaşlarında sunulan hizmetlere ilgisi ve katkısı gerekir. Sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı...

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Sarıyahşi ilçesine bağlı köyleri ziyaretinde, “Tek yönlü hizmet anlayışı olmaz, vatandaşlarında sunulan hizmetlere ilgisi ve katkısı gerekir. Sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı birlikte paylaşarak çözmemiz lazım” dedi.

Vali Ataklı ilçeye bağlı Bektik ve Boğazköy köylerinde incelemelerde bulundu. Bektik Köyü Muhtarı Rasim Düğer, Boğazköy Köyü Muhtarı İbrahim Bekleviç ve vatandaşlarla görüşen Vali Ataklı, yürütülen hizmetler sorun ve eksiklikler ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaret ettiği köylerde de yaptığı açıklamada Vali Ataklı, “Hizmetler tek yönlü yerine getirilmez. Devlet, Özel idare, kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları hizmetler için gerekli çalışmaları yapacaklardır. Ancak bir noktada vatandaşlarında bu hizmetlere ilgisi, alakası ve katkısı olması gereklidir. Tek yönlü hizmet anlayışı olmaz. Yürütülen hizmetler vatandaşlarımızın desteği ilgisini alarak oluyor. Bizler bütün köylerimizin altyapısının iyileştirilmesi, hayat şartlarının iyileştirilmesi, refah düzeyinin geliştirilmesi bakımından gerekli olan hizmetler neyse onu yapma gayreti içindeyiz. Bunları yaparken el birliği güç birliği yaparak aynı anlayış içinde davranmamız lazım. Sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı birlikte paylaşarak çözmemiz lazım. Bu birlikteliği sağlayabilirsek o zaman daha etkili hizmetler daha güzel hizmetler üretebiliriz. Ben bu anlayış içerisindeyim Sizlerden de bu anlayışa karşılık bekliyorum. Sarıyahşi ilçemizin birçok köyünde ve diğer köylerimizde bunu görüyorum. İnşallah daha güzel hizmetler yapmaya devam ederiz" dedi.

Vali Ataklı beraberinde İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hakan Eşitgen, İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Sarıyahşi İl Genel Meclis Üyeleri Deniz Acar, Güney Eraslan ile İnşaat çalışmaları tamamlanma aşamasındaki Hükümet Konağında incelemelerde bulundu. Kaymakam Yıldız Büyüker’den bilgi alan Vali Ataklı eksikliklerin tamamlanması ile yeni Hükümet Konağının kısa süre sonra hizmete açılacağını söyledi. Okul çıkışında öğrencilerin yanına giden Vali Ataklı öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere hedeflerini soran Vali Ataklı başarının en önemli anahtarının okumaktan geçtiğini belirterek öğrencilere kitap hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.