Vali Alimoğlu Tarım İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Alimoğlu Tarım İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Orhan Âlimoğlu Tarım İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Valisi Orhan Âlimoğlu Tarım İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Recep Öztorun ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Orhan Âlimoğlu tarım teşkilatının çiftçilere önemli destekler sağladığını belirterek, tarımsal üretimin Aksaray'da artış gösterdiğini söyledi.
          Tarım sektörünün Aksaray'ın kalkınmasında önde gelen alanlardan olduğunu belirten Vali Orhan ÂLİMOĞLU, tarımsal ürünlerin iyi yetiştirilmesi çiftçilerin zirai faaliyetlerini bilerek yapması için tarım teşkilatının ekimden-dikime, bakımdan-hasada her konuda rehberlik ettiğini, gerektiğinde tarım aleti desteği, hayvansal üretimin arttırılması için koyun, koç, inek dağıtımları, meyveciliğin daha da gelişmesi için meyveli fidan dağıtımı ile her zaman çiftçinin yanında olduğunu söyledi. 
  
-Dinamik Düşünün, Taklitçi Olmayın
           Aksaray’ın tarım-sanayi, kültür ve turizm, eğitim, sağlık konularında ciddi gelişmeler kaydettiğini ifade eden Vali Âlimoğlu, tarımsal üretimin artışı ile süt ve süt ürünleri fabrikaları, ham yağ fabrikalarının kurulduğunu bitkisel üretimde çeşitliliğinin artışı ile Aksaray’ın üretim üssü haline geldiğini belirtti. 
           Aksaray’da üretilen yoncanın ihracat kalemine girdiğini söyleyen Vali Âlimoğlu, ̶
;Bu gelişmeler bize gösteriyorki Aksaray’da iyileşmeler daha da artıyor, bu yıl daha da iyiyiz. Bunun için Tarım İl Müdürlüğümüzde görevli Müdür, Şube Müdürü ve diğer çalışanlara teşekkür ediyorum. Dinamik düşünen, taklitçi olmadan yaptığı işi bilerek yapan insanlar devlete, millete yararlı oluyor. Bu prensiple çalışmaya devam ediyoruz”dedi.
       ̶
;2

9 yılında Aksaray’da çeşitli türlerde 126.


, 2
1
yılında 2
3.


2
11 yılının Mart ayında ise çiftçilerimize 113 bin meyve fidanı düzenli bir şeklide diktirildi”diyen Vali Alimğolu ̶
;İlçelerde dikimi Kaymakamlarımız ve Tarım görevlileri takip etti. Onlara da teşekkür ediyorum”dedi.
         Tarım İl Müdürü Recep Öztorun’dan çalışmaları hakkında da bilgi alan Vali Âlimoğlu, çiftçilere dağıtılan koyun ve koçların çoğaltılması, dağıtılan meyveli fidanların takibinin yapılmasının da önemine dikkat çekerek, ‘Kaç verdik kaç oldu. Bunuda dikkatle takip edeceğiz. Azı çoğaltırsak iyi olur”dedi.Tarım İl Müdürü Recep Öztorun ise yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek sağlayan Vali Orhan Âlimoğlu’na teşekkür etti. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.