Toplum Destekliler Akirfan Kolejinde

Toplum Destekliler Akirfan Kolejinde

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği “AYDINLIK YÜZLER” projesine son gaz devam ediyor.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ̶
;AYDINLIK YÜZLER” projesine son gaz devam ediyor.


 


Nakkaş Mahallesinde bulunan ÖZEL AKİRFAN KOLEJİ’NE giden Toplum Destekli Polisler okul müdürü Ali ÖZKAN ile görüştü. Okul müdürü toplum destekli polislerin faaliyetlerini yerel basından takip ettiğini yaptıkları işlerin son derece kutsal olduğunu faydalı bir birim olduğunu ifade etti. Toplum destekli polisler Ak İrfan Koleji konferans salonunda 4.5.6.7. ve 8. sınıf 81 (seksen bir)  öğrenciye, 5 (beş) öğretmene bilgilendirme sunumu yaptılar. Öğrencilere 155 kullanımı konusunda bilgi verildi. Ayrıca apartman ve bina giriş kapılarının kapalı tutulması, kapı zillerinin üzerine ad-soyad yazılmaması gibi konularda bilgilendirme yaptılar. Okullarının iyi kaliteli bir okul olması dışındı okul haricinde arkadaş seçiminde çok dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, geleceklerine yönelik hedeflerini yüksek tutmaları gerektiğini ifade ettiler. Okul müdürü ve okul öğretmenleri de toplum destekli polislerin faaliyetlerini, sunumlarını gayet beğendiklerini devamını beklediklerini izah ettiler. Öğrencilerin büyük bir özenle dinledikleri sunumda öğrencilerde söz alarak polis amcalarına sorular sordular.


 


Gayet eğlenceli bir program sonrasında öğrencilerle Toplum Destekli Polisler okul kapısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.