Sarıyahşi'de Yahşibey Kent Meydanı yapımına başlandı

Sarıyahşi'de Yahşibey Kent Meydanı yapımına başlandı

Sarıyahşi Belediyesi'nce çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında ilçe merkezine Yahşibey Kent Meydanının yapımı başlandı.

 Sarıyahşi Belediyesi'nce çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmaları kapsamında ilçe merkezine Yahşibey Kent Meydanının yapımı başlandı.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih ÜNSAL, "Hayata geçen sayısız projeyle ilçemize yepyeni vizyon kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son olarak Yahşibey Kent Meydanımızın yapımına başladık. 2100 m² alana yapılan meydanın zemini granit taşından yapılacak olup; saat kulesi, yürüyüş yolları ve birçok yenilikler bulunduruyor. Vatandaşlarımızın rahat nefes alabilmelerinin yanı sıra, dinlenme, buluşma ve toplanma gibi ihtiyaçlar içinde kullanabilecekleri meydanı ilçemizin en işlek noktalarından birine yapıyoruz. Tamamen belediyemizin teknik elemanları, makine ve ekipmanları çalışması sonucu bu alanı yeniliyoruz. Bu bakımdan dolayı yaptığımız çalışmayı da önemsiyoruz. Yapımını en kısa sürüde tamamlamayı planladığımız meydan projemiz ile ilçemize kalıcı bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sarıyahşi’mize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.