Rekabet Kurulundan Skechers ve Marlin Spor Malzemeleri’ne soruşturma

Rekabet Kurulundan Skechers ve Marlin Spor Malzemeleri’ne soruşturma

Rekabet Kurulu, Skechers olarak bilinen Olka Spor Malzemeleri ve Marlin Spor Malzemeleri hakkında rekabete aykırı hareket edip etmediklerinin tespitine yönelik...

Rekabet Kurulu, Skechers olarak bilinen Olka Spor Malzemeleri ve Marlin Spor Malzemeleri hakkında rekabete aykırı hareket edip etmediklerinin tespitine yönelik ön araştırmayı sonuca bağlayarak soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Rekabet Kurulu, Skechers olarak bilinen Olka Spor Malzemeleri Ticaret A.Ş. ve Marlin Spor Malzemeleri Ticaret A.Ş. hakkında 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesinde yer alan, "Belirli bir mal veya hizmet piyasasında doğrudan veya dolaylı olarak rekabeti engelleme, bozma ya da kısıtlama amacını taşıyan veya bu etkiyi doğuran yahut doğurabilecek nitelikte olan teşebbüsler arası anlaşmalar, uyumlu eylemler ve teşebbüs birliklerinin bu tür karar ve eylemleri hukuka aykırı ve yasaktır" kararını ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik açılan ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve tespitleri ciddi ve yeterli bularak soruşturma başlatılmasına karar verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.