Rana Alimoğlu Çocuk Evini Ziyaret Etti

Rana Alimoğlu Çocuk Evini Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Orhan ÂLİMOĞLU’nun eşi Rana ÂLİMOĞLU Güneş Çocuk Evi’ni ziyaret etti.

Aksaray Valisi Orhan ÂLİMOĞLU’nun eşi Rana ÂLİMOĞLU beraberinde Vali Yardımcısı Mehmet MIZRAK’ın eşi Handan MIZRAK, Vali Yardımcısı Abdulkadir DEMİR’in eşi Emine DEMİR ile 5 çocuğun yaşadığı Güneş Çocuk Evi’ni ziyaret etti.

̶
;Çocuk yuvalarında kalan çocuklar ev ortamında sevgi ile büyüyorlar’ diyen Vali ÂLİMOĞLU’nun eşi Rana ÂLİMOĞLU, her türlü ihtiyaçları devlet tarafından karşılanan çocukların ev ortamında bakıcı annelerinin ve sorumlu öğretmenlerinin refakatinde hayatta iyi bir insan, topluma yararlı bir fert olmak için hazırlandıklarını söyledi.

ÂLİMOĞLU, çocuk evi ziyaretinde Sosyal Hizmetle İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinin koordinatörü Şenay AKPINAR, bakıcı anneler ve sorumlu ev öğretmeni ile görüşerek bilgi aldı.

24 saat süreyle bakıcı annelerinin bulunduğu evlerde, komşu ve aile ortamında yaşayan çocukların mutlu bir şekilde hayat sürdüğü belirtilirken Aksaray’da 5 kız 16 erkek çocuğun 4 ayrı çocuk evinde kaldığı bildirildi.

Ev’de kalan çocuklarla da görüşen Vali ÂLİMOĞLU’nun eşi Rana ÂLİMOĞLU ev de geçirdikleri zamanlarda neler yaptıklarını çocuklardan dinleyerek çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocuklara hediyeler veren ÂLİMOĞLU, çocukları mutlu gördüğünü belirterek bakıcı anneleri ve öğretmenlerinin gayretleri ile eğitimli iyi birer insan olarak devletine milletine yararlı olacaklarına inandığını belirtti.

Çocuklara, ̶
;Bu imkânlar hep sizler için, sizlerin iyi yetişmesi için” diyen ÂLİMOĞLU, ̶
;Sizlerde bu değer ve önemi iyi anlayarak çok çalışın. Bilgili,  ahlaklı ve iyi bir insan olarak topluma yararlı olmak için gayret gösterin” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.