Ramazan Sokağı İkbal Gürpınar İle Doldu Taştı

Ramazan Sokağı İkbal Gürpınar İle Doldu Taştı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı’nın 4. gününde Ünlü sunucu İkbal Gürpınar ve eşi tasavvuf müziği sanatçısı Emre Ermiş Aksaray halkı ile buluştu.İkbal Gürpınar hayranları meydan...

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı’nın 4. gününde Ünlü sunucu İkbal Gürpınar ve eşi tasavvuf müziği sanatçısı Emre Ermiş Aksaray halkı ile buluştu.

İkbal Gürpınar hayranları meydana akın ederken, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı da her zaman olduğu gibi halkın içinde yer aldı. Programı çoğunluğunu bayanların oluşturduğu binlerce kişi izledi. İkbal Gürpınar ve eşi Düştüm Kabe Yollarına İsimli ilahiye düet yaptı. Gürpınar kendisine ait “Elbet Bir Gün” adlı kitabı hakkında da bilgi verdi. Gürpınar Kur’an-ı Kerimi mutlaka iyi okuyup anlamak ve hayatımızı ona göre yaşamamız gerektiğine vurgu yaptı. Gürpınar ve Emre Ermiş, söyleşi aralarında söyledikleri ilahiler ile Aksaray halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada, "Her şeyden önce çok teşekkür ediyorum. Gönlünüze yüreğinize sağlık. Hem güzel şiirlerinizle hem de vermiş olduğunuz güzel bilgilerle bizleri mesut ettiniz. Ramazan ayında halkımıza güzel bir gece yaşattınız. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Yazgı, ünlü sunucu İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Program sonrası İkbal Gürpınar, Aksaray’a getirdiği “Elbet Bir Gün” adlı bin adet kitabı hayranlarına ücretsiz dağıttı. Kitap alma şansını yakalayan Gürpınar hayranları kitaplarını imzalatabilmek içinde adeta birbirleriyle yarıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.