ÖLÜM YOLUNDA YİNE KAZA 4 YARALI

ÖLÜM YOLUNDA YİNE KAZA 4 YARALI

Nevşehir Yolu’nda adı ‘Ölüm Kavşağı’na çıkan Hassas Kavşağı’nda dün bir kaza daha meydana geldi.


Nevşehir Yolu’nda adı ‘Ölüm Kavşağı’na çıkan Hassas Kavşağı’nda dün bir kaza daha meydana geldi. Bugüne kadar birçok ölümlü trafik kazasının yaşandığı Nevşehir Karayolu Hassas Kavşağı’ndan şehir merkezi istikametine seyreden Kamil Ç. idaresindeki otomobil ile Nevşehir Karayolu’ndan Hastane Caddesi istikametine seyreden Mehmet A. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kaza sonrası otomobilin biri adeta hurdaya dönerken, sürücüsü Mehmet A., Asım A. ve Durmuş A. yaralandı. Diğer araç sürücüsü ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.


Kaza sonrası haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Çevrede bulunan vatandaşlar ise Nevşehir Karayolu Hassas Kavşağı’nda birçok trafik kazasının meydana geldiğini ve birçok insanın hayatını kaybettiğini belirterek biran önce bir çare bulunması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.