Nurettin Aktan : Makam Hırsıyla Değil Sorumluluk Bilinciyle Hareket Ediyorum

Nurettin Aktan : Makam Hırsıyla Değil Sorumluluk Bilinciyle Hareket Ediyorum

Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Nurettin Aktan yayınladığı basın bülteninde şunları söyledi.

  Halkın Sesi Partisi İl Başkanı Nurettin Aktan yayınladığı basın bülteninde şunları söyledi. Yaklaşan seçim süresinde birçok aday adayı milletvekili adayı olmak için reklam yapıyor. Ben hepsine başarılar diliyorum. Hemşerilerimin çoğu benim aday olup olmadığımı merak ediyor. Ben hiçbir zaman makam hırsı ile hareket etmedim. İkbal kaygısı taşımadım. Hep hayırlısını diledim.  Şu anda da Kıymetli Genel Başkanım beni il başkanlığına layık gördü. Partimiz kurulalı 3 ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen teşkilat omurgasını tamamladık. Ancak eksik ve aksaklıkları gidererek sandıkta oylara sahip çıkacak şekilde teşkilat kollarımızı tamamlamayı hedefledik.

        Ben bildiğiniz gibi 2

9 belediye başkanlığı seçimlerinde il başkansız, teşkilatsız bir partiden aday olmanın zorluğunu yaşayarak çok iyi bilmekteyim.  Bu sebep ve bu tecrübe ile benim İL Başkanı olarak görevim aday olmak değil kaliteli aday bulmaktır. Adaylarımızla birlik ve bütünlük içerisinde planlı programlı bir şekilde çalışarak başarılı olmaktır.  Amacımız gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için siyaset yapmaktır. Ancak benim için önemli olan kıymetli hemşerilerimin benim için ne düşündüğüdür. Çünkü beni yetiştiren bu şehre hizmet etmek benim en önemli borcumdur. 

      2
11 genel seçimlerinde Hemşerilerimin dikkat etmesi gereken kimin ne yaptığı ve ona göre sandıkta oy kullanmasıdır. Hiçbir etki altında kalmadan doğruyu, iyi ve doğru partiyi desteklemeleridir.  Yani 8 yıllık iktidarın sorunu çözüp çözmediğine, Meclis partilerinin milletimiz ve memleketimiz için ne ürettiğine Hangi projeyi ortaya koyduklarına bakarak oy kullanmalarıdır.

       Dolayısıyla bugün çekilen öncelikle ekonomik sıkıntının ve diğer sıkıntıların uzmanı Genel Başkanımız SN PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞTUR. Hemşerilerimiz şunu mülahaza etmesi lazım. Önümüzdeki seçimlerde şekillenecek mecliste, SN NUMAN KURTULMUŞ’ UN olması durumunda Diğer Partiler önceki siyaset üslubunu değiştirmek zorunda kalacaktır. Çünkü biz HALKIN SESİ PARTİSİ olarak müspet hareketle yol gösterici, yanlış düzeltici, milletimize faydalı üslupta siyaset yapacağız. Milletimizi asla kandırmayacağız dürüst olacağız. Partimizin ismi gibi milletimizi dinleyen değer veren bir anlayış içerisinde olacağız.  Kendi değerlerimizle ve yüksek idealler uğruna siyaset yapacağız.  Dünyayı idare edenlerin kullandığı bir ülke değil,  kimsenin gücünden etkilenmeyen kendi gücüne güvenip inanan yaşanabilir ve kalkınmış bir ülke olacağız. Aynı zamanda adil ve özgür yeni bir dünya düzeni için çalışmak ta görevimiz olacak.

       Güzel Aksaray’ımızın bazı sorunlarını da paylaşmak istiyorum;

1-      İçme suyu; en önemli problemdir. Aksaray da gün geçtikçe böbrek rahatsızlıkları, mide ve bağırsak rahatsızlıkları sayısı artmaktadır. Bunun baş sebebi içme suyunun sağlıksız olmasıdır. Sudaki arsenik böbrek kisti yapıyor. Diye doktorlar durmadan açıklama yapıyor. Aksaray’ımızın suyu bağlı köy ve barajdan olmak üzere iki farklı kaynaktan gelmektedir. Bağlıdan gelen su için arsenik arıtma tesisi kuruldu. Devreye girdimi bilmiyorum ama Sn Başkana teşekkür ediyorum. Elini çabuk tutmasını temenni ediyorum.  Birde Sn Başkanımız olmak üzere belediyemiz yetkililerine şunu tavsiye ediyorum.  Baraja çevre 3 köy ve 3 kasabadan kanalizasyon atığı karışmaktadır. Bu atıklar karışmadan arıtma tesisi ile arındırıldıktan sonra verilmesi zorunluluktur. Aynı zaman da Aksaray da kurulan arıtma tesisini de ele almak, gerekirse yeni teknoloji ile yeniden yapmak kaçınılmaz bir sonuçtur.

2-      Turizm potansiyelimiz fazla ancak tanıtımımız yetersizdir. Bunu bir turizm ve kültür müdürlüğümüzden beklemek son derece yanlıştır. Belediye başkanımız ve Valimiz birlikte; ilgili siviller ve stk’ ların da içinde olduğu bir tanıtım konseyi oluşturabilirler. Bu konsey sadece bunun için mesai harcarsa önemli katkı yapacaklarından eminim. Bir de Sn Başkanımıza uygun bir yere Aksaray’ımızın tanıtımında öncü olacak kültür ve sanat parkı yapmasını tavsiye ediyorum.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum