MÜSİAD'tan Yıldız'a ziyaret

MÜSİAD'tan Yıldız'a ziyaret

8 Mart’ta gerçekleşen Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin 8. Olağan Genel Kurulu sonrasında %80 oy oranıyla güven yenileyen Edip Yıldız ve ekibine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Edip Yıldız, “Konya DSYB olarak şehrimizin ve özellikle de üreticimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışıyoruz. Amacımız yapmış olduğumuz organizasyonlarla yetiştiricimizin refah ve kazanç seviyesini artırmaktır. Tarımsal örgütlenmeler, tarımın gelişmesi açısından çok önemli, yeni Türkiye’de tarım ve hayvancılığın kalkınması, tarımsal örgütlenmeler sayesinde olacaktır” dedi. Yıldız ayrıca MÜSİAD heyetine bugüne kadar yapılan projeleri ve önümüzdeki dönemde yapmayı planladığı projeleri anlattı.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ise tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Şimşek, “Katılmış olduğumuz yurtiçi tarım fuarlarında ve diğer teknik gezilerimize Konya DSYB’nin Türkiye’nin en büyük il birliği olduğunu ve hayvancılığın başkenti Konya olduğunu çok rahatlıkla ifade ediyoruz. Sanayi alanında Konya’nın kendini ispat etmesinden sonra hayvancılık alanında da lider olması bizi gerçekten çok heyecanlandırıyor. Ümit ediyorum ki bu yapı önümüzdeki dönemlerde çok daha büyük organizasyon ve projelere imza atacaktır” dedi. Dr. Şimşek ve yönetiminin, Edip Yıldız’a hediye takdimlerinden sonra program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.