MURAT ÖZTEKE  AKSARAY FM VE KANAL 68 İN KONUĞU  OLDU

MURAT ÖZTEKE AKSARAY FM VE KANAL 68 İN KONUĞU OLDU

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı E.Murat Özteke Aksaray için yapacağı plan ve projelerini anlatan ÖZTEKE dinleyicilerden gelen sorularıda cevapladı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ESEN MURAT ÖZTEKE AKSARAY FM’İN KONUĞU OLDU



Ak Parti Milletvekili Aday Adayı E.Murat Özteke Aksaray FM Radyosunda siyasetin nabzı proğramına konuk oldu.Aksaray için yapacağı plan ve projelerini anlatan ÖZTEKE dinleyicilerden gelen sorularıda cevapladı.Radyoda projelerini anlatan ÖZTEKE şunları söyledi:


‘’Telefonlarım 7/24 saat açık Aksaray’ın bütün sorunlarını biliyorum ve bu sorunları çözmek için projelerim genel merkezde değerlendirildi.Aksaray tarımla ilgili çok güzel bir yer.Aksaray Tarım ve Ziraat Fakültesi yapılması lazım bunun için Üniversite ile ortak çalışma yapılacak.Toprakları az olan köylülerimize yeni alanlar açmak lazım.


Ülkemiz, Bilgi Çağı'nın en ileri düzeyde yaşanacağı yeni bir yüzyılı yaşamaktadır. Bilgisayar teknolojilerinin ulusallaşması milletlerin ekonomileri ve güvenlikleri için son derece önemli hale gelmiştir. Aksaray'ımız ise coğrafi ve sosyolojik yapısı ile Türkiye'nin silikon vadisi olabilecek stratejik merkez potansiyeline sahiptir. Aksaray tüm dünyaya örnek olacak bir kent potansiyelini içinde taşımaktadır.



Bu nedenle bölgeler arasındaki gelişmişlik farklılıklarını ortadan kaldırabilecek bir adım atılmalıdır.







Uluslararası ARGE kuruluşları ile ortak bir Araştırma ve Geliştirme Merkezi Projesi oluşturduk. Aksaray'ımızın Nano ve Yüksek teknolojinin ülkemizdeki az sayıda merkezlerinden biri olması için gerekli adımları başlatmış bulunmaktayım.’’


Aksaray Fm Radyosu dinleyicilerinin büyük ilgi odağı olan ÖZTEKE radyodan oldukça memnun kaldı.Proğram sonrası Aksaray FM Radyosunun sahibi Abdulkadir AY'la bir süre görüşen ÖZTEKE Aksaray FM’in Hızlı Tren İstiyoruz imza kampanyasına katıldı.






AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MURAT ÖZTEKE KANAL 68 TELEVİZYONUNDA GÜNCEL PROĞRAMINA KATILDI



Ak Parti Milletvekili Aday adayı Esen Murat Özteke seçim çalışmalarına hızla devam ediyor .Dün Akşam Kanal 68 Televizyonunda Fatih Vurgun ‘un GÜNCEL Proğramına katıldı.Murat Özteke ile görüşmek isteyen seyircilerden gelen telefonlarla Kanal 68 Televizyonu telefonları kilitlendi.Kanal 68 Televizyonunda oldukça büyük ilgi gören Murat ÖZTEKE Fatih Vurgun ile yaptığı proğramda şunları söyledi:


‘’ Ülkemiz, Bilgi Çağı'nın en ileri düzeyde yaşanacağı yeni bir yüzyılı yaşamaktadır. Bilgisayar teknolojilerinin ulusallaşması milletlerin ekonomileri ve güvenlikleri için son derece önemli hale gelmiştir. Aksaray'ımız ise coğrafi ve sosyolojik yapısı ile Türkiye'nin silikon vadisi olabilecek stratejik merkez potansiyeline sahiptir. Aksaray tüm dünyaya örnek olacak bir kent potansiyelini içinde taşımaktadır.


Bu nedenle bölgeler arasındaki gelişmişlik farklılıklarını ortadan kaldırabilecek bir adım atılmalıdır.


Uluslararası ARGE kuruluşları ile ortak bir Araştırma ve Geliştirme Merkezi Projesi oluşturduk. Aksaray'ımızın Nano ve Yüksek teknolojinin ülkemizdeki az sayıda merkezlerinden biri olması için gerekli adımları başlatmış bulunmaktayım.





Aksaray'ımızın özel sektöründeki dinamizm ve atılımcı müteşebbis ruhunu yüksek teknolojiye sahip Amerikan, Alman, İsviçre kökenli uluslararası Firmalar ile buluşturacağım. Çoğunluğu %1

teknoloji transferi yöntemi ile Havacılık, Tıp ve Makina imalat teknolojileri alanında yerel firma ve müteşebbislerimize küresel pazarda rekabet edebilecekleri yeni teknoloji alanları yaratacağım. Buna bağlı olarak da vasıflı - vasıfsız tüm hemşerilerimiz için yeni iş alanları açmış olacağım."dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.