Muammer Dilek CHP den Aday Adaylığını Açıklıyor.

Muammer Dilek CHP den Aday Adaylığını Açıklıyor.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Muammer Dilek pazartesi günü parti il binasında düzenleyecegi basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Muammer Dilek, pazartesi günü parti il binasında düzenleyecegi basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayacak.

 

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Muammer  Dilek " 35 yıldır CHP’nin her kademesinde görev yaptığını vurgulayan aday adayı Dilek, Siyaset toplum adına, ülke adına talep etmektedir. Aksaray’ımızın ve hatta ülkemizin çözülmemiş ama çözülmesi mümkün sorunlar var. Bu sorunları çözmeye talip olduğum için Cumhuriyet Halk Partisin’ den Aday Adayı oldum. Gelinen noktada görülmüştür ki ülkemiz iyi yöneltilememiştir. Aksaraylı hemşerilerimizin, halkımızın seçtiği siyasetçilere ulaşamamakta ve sorunlarını anlatamamaktadır. Bunun nedeni Aksaray’da sağ oyların çokluğuna güvenen siyasetçilerin nasıl olsa yeniden seçilirim düşüncesiyle Aksaray’ın sorunlarını kaale almamalarıdır. Ancak bu seçimlerde hemşerilerimiz tercihlerini hizmetten yana, kendilerinden yana kullanacaklardır. Ben hemşerilerimizin bu kararlılığını gördüğüm için Cumhuriyet Halk Partisinden Aday Adayı oldum. Bu anlamda bu seçim sürecinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.