Levent Bozkurt'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Levent Bozkurt'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan BOZKURT, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünya tarihine damga vuran, dönemin şartları içerisinde kendisinden kat kat üstün donanımlara sahip işgalci düşman kuvvetlerine karşı ecdadımızın, yüreğindeki bağımsızlık aşkıyla onurlu istiklal mücadelesini taçlandırdığı şerefli 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünü yaşamanın heyecanı, gururu ve coşkusu içerisindeyiz.

Aziz Türk Milleti, tarih boyunca en mukaddes varlığı olan bağımsızlığına daima sahip çıkmış, düşmana karşı hangi şartlarda olursa olsun memleketin her köşesinden vatandaşlarıyla ırkı, mezhepi, cinsiyeti, yaşı fark etmeksizin topyekün direniş göstererek Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un İstiklal Marşı’nda dile getirdiği gibi ‘‘Kim bu cennet vatan uğruna olmaz ki feda’’ diyerek milli varlığımıza uzanan elleri teker teker kırmıştır.

Ülkemiz üzerindeki karanlık oyunlarına günümüzde de devam eden dış güçler, Türk Milleti’ni savaşla yenemeyeceklerinin farkında oldukları için vatanımızı etnik kökenlere bölmek, kaleyi içten fethetmek amacıyla memleketimize nifak tohumları serpmekte, bölücü terör örgütlerini devletimize karşı kışkırtmakta tam da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümüne rastlayan şu günlerde yüreklerimiz her gün şehit haberleriyle sızlamaktadır. Bu vesileyle bilinmelidir ki, Yüce Türk Ulusu, tarih boyunca hep yaptığı gibi bölücü güçlere sonsuza kadar aman vermeyecek, şehitlerimizin kutsal kanlarıyla sulanmış topraklarının parçalanmasına, bölünmesine müsaade etmeyecek, bu vatanın her karış toprağında şanlı ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için mücadele etmeye kararlılıkla devam edecektir.

30 Ağustos 1922’de atalarımızın türlü fedakârlıkla kazandıkları büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almış, Türk Milletinin bağımsızlığını hep koruduğu gibi bundan böyle de kanının son damlasına kadar korumaya devam edeceğini tüm dünyaya haykırışı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zaferi’nin 93. yıldönümünü şahsım ve Aksaray Barosu adına kutluyor; bağımsızlığımızı ve devlet olmamızı sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, şanlı neferlerini, bugüne değin vatan toprakları ve büyük Türk milleti için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, şehit ailelerini hürmet, şükran ve minnetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.