Kadın Pantolon Çeşitleri

Kadın Pantolon Çeşitleri

Giyim modası ve trendleri internetin de etkisiyle sürekli bir değişim içinde.

de bu değişimden oldukça etkileniyor. Her sene farklı kumaşlar, farklı bel ve paça kesimleri moda olsa da bazı modellerin modası asla geçmiyor ve sabit kalıyorlar.

Denim, Jean, Kot

Takvimler hangi yılı gösterirse göstersin, kullanılan isim ne olursa olsun çeşit çeşit kesim ve rengiyle kot pantolonlar hep hayatımızda. İspanyol paça, boru paça, skinny jeans gibi tercihler özellikle de sokak modasının vazgeçilmez parçaları arasında. Aynı zamanda yüksek belli kotlar da son dönemde sıkça gördüğümüz trendlerden birisi. Ancak popülerliği geçtiğimiz dönemde oldukça artan mom jeans, yukarıda ismi geçen parçalar arasına katılmaya aday. Kombinlemesi kolay ve her ortamda giyilebilecek parçalardan olan mom jeans, bu dönemin en moda kot kesimi.

Kumaş Pantolon

Kumaş pantolonlar da aynı kot pantolonlar gibi modası asla geçmeyen ve ancak değişen zamanlara adapte olan pantolon çeşitlerinden birisi. Geçtiğimiz yıllarda kendinden havuç pantolon ve cigarette pantolon ile söz ettirmeyi başarmış olan kumaş pantolonlar bu sene de oldukça moda. Üstelik oldukça rahat, şık ve kombinlemesi kolay olan bu kumaş pantolonlar gardırobunuzun göz bebeği olmaya adaylar.

Eğer sizler de bu zamansız parçalar ve bu senenin trend pantolon modelleri ile gardırobunuzu zenginleştirmek istiyorsanız https://www.ipekyol.com.tr/giyim/pantolon-modelleri/ adresinden kadın pantolon çeşitleri ve modellerine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.