İYİ Partili Orhan Aydın, "Ciddi bir devlet yönetim tecrübesine sahibim"

İYİ Partili Orhan Aydın, "Ciddi bir devlet yönetim tecrübesine sahibim"

İYİ Parti İstişare Kurulu Üyesi Orhan Aydın'ın yaptığı açıklama şöyle;

"Kutsal Ramazan ayının berekete, paylaşıma ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Ne yazık ki uzun bir süreden beri bütün vatandaşlarımız, ekonomik sıkıntı yaşamaktadır.

Hanelerdeki yoksullukla beraber, toplum çok ciddi bir moral çöküntüsü içerisindedir.

Köylü, çiftçi, işçi, memur, esnaf ve bütün ticaret erbabı çaresiz durumdadır.

Emekliler, kadınlar, hane reisleri, işsiz insanlarımız ve üniversite öğrencilerimiz ekonomik sorunun tam ortasındadır. Gelecek kaygısı, güzel insanlarımıza gülmeyi unutturmuştur.

Oysa toplumumuzdaki yoksulluğu yok edecek olan en büyük etken; varlıkta eşitliktir. Ne yazık ki, varlıkta eşitlik bir yana; herkes yoksullukta eşit hale getirilmiştir. Aksaraylı her yönüyle sahipsizdir.

Aksaraylıların yaşama standardını iyileştirmek üzere başarılı çalışmalar yapmış bir evladınız olarak, yaşananlar beni fevkalade endişelendirmektedir. Aslında insanlarımız çok iyisini hak etmektedirler.

Oysa sadece İl Başkanı sıfatımla, Aksaray’a doğalgazın ilk defa getirilmesi, OSB Modern Gümrük binası, Tarımsal sulama, Kadın ve Çocuk Hastanesi, Hasan Dağı Turizm ve Kayak Tesisleri, Ulu Camii’nin büyük restorasyonu, Zağa Kaplıcasının hizmete sokulması, Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu’nun açılması ve yeni Vilayet Konağının yapılması temel hizmetlerimden sadece bir kısmıdır. Ciddi bir devlet yönetim tecrübesine sahip bulunmaktayım.

Aksaray’ımızı rastlantısal yaşantıdan çıkarmak gerekmektedir. Vatandaşımızın boş kaşıkla beslendiği ve süresi bir türlü dolmayan boş vaatlerle oyalandığı dönem artık sona ermelidir. Toplumumuzu ve Aksaray’ı bu yanlış sarmaldan çıkarmak bizim için hiç de zor değil. Ekonomik olarak çok deneyimli bir kadro ve programa sahibiz.

İYİ Parti olarak hem Türkiye’nin ve hem de Aksaray’ın dirilişini başlatmaya ant içtik. Böyle gelmiş, lakin böyle gitmez. Bizim Aksaray’ımız, Türkiye’nin ve dünyanın neresinde güzel bir hizmet varsa, ona layıktır.

Asla parti ayırımı yapmadan herkese hizmet etmeye talibiz. Oyunu hangi partiye vermiş olursa olsun, her bir vatandaşımıza gönlümüzde yer vardır. Ayrıştırıcı olmayacağız. Birleştirici olacağız. İnsanımızın başına gelenler için “Geçmiş olsun!” deyip, İYİ ve varlıklı günlere yöneleceğiz.

Yakından tanıdığınız bir evladınız olarak size söz veriyorum; bütün İYİ ve hayırlı hizmetleri birlikte başaracağız." dedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.