İYİ Partili adayların belde-ilçe ziyaretleri sürüyor

İYİ Partili adayların belde-ilçe ziyaretleri sürüyor

‘’ İYİ’ler onlarca araç ve kalabalık parti teşkilatları ile çıkartma yapıyor’’

 

İYİ Parti Aksaray teşkilatı Milletvekili Adayları Ayhan Erel, Nuri Koçak ve Fatma Pınar İzgü ile birlikte Aksaray’ın her karışına çıkartma yapıyor. Her gittikleri yere kalabalık bir grup ile ve onlarca parti aracı ile giden İYİ Parti Milletvekili adayları gittikleri yerlerde ise kalabalık halk gruplarınca karşılanarak sevgi gösterileri ile karşılaşıyorlar.

Dünde sabah saatlerinde Sanayi bölgesi ziyaretlerini devam ettirirken, akşam saatlerinde Amarat bölgesine ziyaretlerde bulundular. Atatürk Bulvarı ve Kırk metrelik yol güzergahında da gövde gösterisi yapan parti teşkilatları buralarda da halkın yoğun ilgisi ile karşılaşarak bayram havası içerisinde seçim gezilerine devam ettiler.

Vatandaşla hasbihal etmeleri esnasında en çok sorulan soruların başında şeker fabrikalarının satışı geldi. İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Ayhan Erel ‘’Siz İYİ’lere destek olup yol açtığınız müddetçe biz bu konuyada çözüm bulacağız, iktidar olduğumuzun ilk günü şeker fabrikalarının satış işlemlerini durdurmak için ilk adımı atacağız. Bu fabrikalar bu ülkenin halkının fabrikalarıdır. Kimse kendi malı gibi üzerinde söz sahibi olamaz. Zamanında bu fabrikalar halkın destekleri ile alınmıştır, kimin malını kime satıyorsun, neden satıyorsun, madem zarar ediyor kim neden alıyor, bunlar hikaye bu gidişle bu iktidar başta kalmaya devam ederse ülkede satılmadık tek fabrika, tek karış toprak kalmayacak gibi... Lakin buna ne siz ne biz izin veririz. Bu gidişe dur diyebilemiz için sizlerin 24 Haziran sabahı sandıkta Genel Başkanımız Meral Akşeneri Cumhurbaşkanı, bizleri yani kardeşlerinizi milletvekili yapmanız gerekmekte. Sonrası Allah’ın izniyle bizim işimiz. Yapılanların hesaplarını sormak, halkın hakkını aramak bizim işimiz, biz İYİ’leriz biz SİZİZ, biz sizi siz bizi bilirsiniz’’ dedi.

Sanayi bölgesinde esnaf ise 2019 un sonunda hizmete geçmesi planlanan otobanla ilgili şikayetlerini dile getirdi. Aksaray ili ile dışardan yolculuk yapanların alakasının bitirilmeye çalışıldığı yine yatırımların Niğde’nin çıkarlarının gözetilerek yapıldığı ve Aksaray’a yatırım yapıyormuş gibi lanse edilerek Niğde’ye çalışıldığı şeklinde görüşlerini bildirdiler. Mevcut vekillerin oturdukları sandalyeleri boşa işgal ettiğini ve verilen hiçbir sözün tutulmadığını belirten vatandaşlar artık buraya kadar! Bu vekillere bizim vereceğimiz kredi bu kadardı, bundan böyle bizden oy moy yok.  Halkın görüşlerine önem vermeyen yönetimlerle bundan böyle halkın işi yok! Şeklinde serzenişte bulunarak AK Partili Milletvekillerine de duymuş oldukları öfkeyi dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.