İLLA İSİM AÇIKLAYALIM MI?

İLLA İSİM AÇIKLAYALIM MI?

   Sevgili Aksaray medya com okuyucuları yeni taze haberlerle sizlerle beraber olmak güzel birşey.Bugün birçok telefon ve mail aldım.Bütün aksaray medya com okuyucularına teşekkür ederim.


   Bugün benden gerçek isimleri yazmamı istediler ben henüz erken olduğunu düşünüyorum.Tarafsız köşe yazarı olmak istiyorum.Lakin benle sık sık görüşen arkadaşlarım bana öyle güzel haberler veriyorlarki ister istemez bunları yazıyorum.Köşemde kimsenin kalbinin kırılmasını incinmesini istemiyorum.Meyve veren ağaç taşlanırmış  eleştirileren okuyucularıma da teşekkür ederim.


    İstanbul'dan mail gönderen Araştırmacı Yazar Efe Alp ZEYBEK abime Aksaraydan kucak dolusu sevgiler.Gönderdiği e-maille gözlerim doldu.Onun da fikirlerine saygı duyarım.AKP aday adayları büyük hızla çalışmalarını sürdürüyor ama bazı aday adayları arasında gerginlik yaşanıyor.Demokrasinin gereği ne ise ona göre hareket edilmesi lazım.


    CHP saflarında küskünlük had safhada bunların böyle yapmasını istemezdim.Mahmut ÖZTÜRK'ün CHP den aday adayı olması bazı kanatları küstürmüş.Ben CHP li kardeşlerimizle de görüşüyorum nasıl AKP ye sol görüşlü insanlar katılıyorsa CHP ye de sağ görüşlü insan katılabilir.Rant kavgası mı ? Bu hepsinde ortaya çıkacak....AKP de şu an  aday adayları arasında ayrı bir rekabet var.Aday sen olacaksın ben olacağım.AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan temayül yoklamasından sonra  listeyi açıklayacak.Geçen yazımda da belirttim Belediye Başkanımız Sayın Palta ile iyi geçinin onun da fikri sorulacak.


   MHP Cephesi mutlaka önseçim olsun tabanın sesine kulak verilsin deniyor.Dünkü yazımda Emekli Astsubay İlhan MERCAN dan bahsettim.Herkes aday adayı olabilir  ben Sayın MERCAN'ı 1978 yılından beri tanırım ona adam gibi adam demek mi suç oldu.İsteyen sever isteyen İlhan MERCAN'ı sevmez.


    Geçen hafta AKP li arkdaşım aday adayıydı ondan bahsettim.Bizim kapımız yolu sevgiden geçen herkese açıktır dedim.Tuğrul Karacaer genç arkadaş onuda severim Emin DAĞDAŞ akrabam ondan da bahsederim illa burada birilerini kötülemem mi lazım.


   CHP Aday adaylarından Özlem GÜNEŞ Hanımefendiyide tanırım çalışkan dürüst biri oldukça azimli bunları anlatıyorum ben size 12 Haziran seçiminde size şu partiye mi oy vereceksiniz diyorum.


    CHP Milletvekili Aday adayı Sayın Mahmut ÖZTÜRK'le 1987 den yılından bu yana tanışırız  1991 yılında gazeteci olarak kendisiyle çok tartıştım bazen o bana küstü ben ona siyasetin cilvesi yıllar sonra bütün küskünlüğü unuttuk.6 Ağustos'ta babamın cenazesine geldi ben şimdi burdan Mahmut ÖZTÜRK'ü niçin kötüleyim.Herkes iradesinde hürdür.Tarafmı tutuyorum şimdi her partiden aday adayı arkadaşlarım var.CHP aday adaylarından sayın Dilek le hiç tanışmadık onu tanımıyorum diye aleyhinde mi konuşayım.


   Yarın birgün kesin adaylar açıklanacak.Kimseyi kendime düşman edinmek istemiyorum.Asil listeler ortaya çıksın ben adaylara Aksaray'ın kanayan yaralarını açıklayacağım.Bu yaraların kapanması tedavi edilmesi için neler yapacaklar.


  AKP aday adayı Avukat İbrahim ERGİN'i severim bana bir yanlışı olmadı.Diğer AKP Aday adayı İbrahim Yücel KÖSE daha adaylığını açıklamadan ben köşemde yazdım kendisini sever ve sayarım.Bu mu taraf tutmak.Eleştirilerimizi lütfen haklı yere yapalım.


    Vatandaşın biri telefon açıp küfür ediyor ben taraf tutuyormuşum şimdi soruyorum kimin tarafını tuttum.Eğer yazılarımda şu partinin adayını destekleyeceksiniz oyunuzu şuna vereceksiniz dediysem haklısınız.


   Bugün yazılarımda kalp kırdıysam anlayışla karşılayın.Gelen eleştirilere uygun dille söylemem lazımdı.Kendinize iyi davranın Allah'a emanet olun.


 


 


 


 


 


   


  


    


 


    [email protected]           

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum