Hüseyin Sarıkaya :Durmak Yok Yola Devam

Hüseyin Sarıkaya :Durmak Yok Yola Devam

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Sarıkaya gezilerine devam ediyor.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Sarıkaya gezilerine devam ediyor. Aksaray MÜSİAD’ı ziyaretinde her şeyden önce asılın kim olduğunu ve üzerindeki vekâlet emanetini unutmayacak bir vekil olacağını belirtti ve şunları söyledi.


 


Memleketini ve insanını seven, halka hizmeti hakka kulluk olarak algılayan bir vekil olarak, bugün ne ise yarın o olan, vekâletini aldığı insanlarla arasına mesafe koymayan, aradığında ulaşan değil, arandığında ulaşılabilen bir vekil olmayı hedefliyorum. Aldığım vekâletlerle izzet ve şeref kazanan değil, izzet ve şerefi Allah’tan bilen, makamından şeref alan değil makamına şeref veren bir vekil olacağını belirtti. Ayrıca işi düştüğünde ve seçim zamanı halkına dönen değil, işi düşen halkının döndüğünde karşısında bulabildiği bir vekil ve toplumsal farklılıkları bir zenginlik olarak gören; bu farklılıklarla birlikte yaşamak gerektiğini düşünen ve bunun yaşamda önünü açan, ufku geniş bir milletvekilinin Aksaray’ın geleceğini inşaa edeceğini belirterek şöyle devam etti.


 


Toplumun en önemli sorununun iş ve istihdam olduğunun farkında olan, bu anlamdaki sorunları çözüme yönelik tüm çalışmaları destekleyeceğini, ilimizin sorunlarının çözümünde yapılacak çalışmaların her aşamasında sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde ve koordinasyon içerisinde çalışarak Aksaray’a yakışır bir vekil olacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.