
Gençlik Gülağaç Maçı Yarıda Kaldı
Karşılaşma 1-2 Gülağaçspor lehine devam ederken 70. dakikada çıkan saha olayları nedeni ile yarıda kaldı.
Aksaray 1. amatör kümede A grubunun iddialı ekiplerinden 68 Aksaray Gençlikspor ile ligde iddiası bunmayan ilçe ekibi Gülağaçsor 12 hafta mücadelesinde Dağılgan sentetik çimde karşı karşıya geldi. Mücadele Feyyaz Dumlu düdük çaldı.
Maça konuk ekip Gülağaçspor hızlı başladı. Mücadelede henüz 5 .dakikada gelişen Gülağaç atağında tecrübeli futbolcu Mehmet Balkış ceza alanında topla buluştu ve düzgün bir vuruşla deplasmanda takımını
-1 öne geçirdi. Kalesinde erken gol gören 68 Aksaray Gençlikspor maçta beraberlik kovaladı. Beraberlik golü için Gülağaçspor kalesine yüklenen 68 Aksaray Gençlikspor’un cevabı gecikmedi. Genç futbolcusu Mustafa Ayhan 1
. dakikada ceza alanı içerisine çıkarılan topta gelişen çok sert vurdu ve takıma beraberliği getirdi. Maçta skora denge geldi. 1-1 Maçta skorun eşitlenmesi ile iki takımda karşılıklı ataklar ile gol aradı. Karşılaşmada ilk devrenin sonlarında zaman zaman saha içinde iki ekip oyuncuları arasında gerginlikler oldu. Maçın hakemi Feyyaz Dumlu olayları büyümeden sarı kartına başvurarak önledi. Karşılaşmada iki ekibin gol çabaları sonuç vermedi. Mücadelede ilk devre karşılıklı goller ile 1-1 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci devresinde 68 Aksaray Gençlikspor’da tecrübeli savunma oyuncusu Recep Yıldız sakatlanarak maça devam edemedi. İlçe ekibi karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı başlayan taraf oldu. Devrenin başlaması ile rakip kalede gol arayan taraf ilçe ekibi Gülağaçspor oldu. 68 Aksaray Gençlikspor kalesini ablukaya alan Gülağaçspor 55. dakikada aradığı golü buldu. Sağ taraftan gelişen Gülağaç atağında ceza alanına yapılan ortaya 68 Aksaray Gençlikspor takım kaptanı Duran Öten ters bir vuruşla topu kendi ağarlına gönderdi. Gülağaçspor maçta yeniden öne geçti. 1-2 68 Aksaray Gençlikspor maçta yeniden beraberlik golü için Gülağaç kalesine yüklendi. Maçta oyunu bütün hatları ile Gülağaç kalesine yıkan 68 Aksaray Gençlikspor2un 63. dakikada geliştirdiği atakta Bünyamin Çelebi2nin şutu ceza alanında Gülağaç savunmasının eline çarptı. Kaleye giden topu maçın hakemi Feyyaz Dumlu çapma olarak değerlendirerek net bir penaltı pozisyonunu es geçti.
Karşılaşmada tansiyon bu bölümlerde arttı. Maçta gerginlikler ve sertlikler yaşandı. Karşılaşmanın 7
. dakikasında ise saha içi bir anda karıştı. 68 Aksaray Gençlikspor2da oyuna sonradan giren Mete Yüzgeç maçın hakemi Feyyaz Dumlu2nun sertliğe göz yumması nedeni ile itiraz etti. İtirazın tozu artınca maçın hakemi Feyyaz Dumlu tecrübeli oyuncuyu direk kırmızı karta oyundan ihraç etti. Diğer futbolcularda hakeme itirazlarını sürdürünce maçın hakemi Feyyaz Dumlu kendisine fiili saldırıda bulunulması sonucu yardımcı hakemleri ile bir araya gelerek emniyet güvenliğinde soyunma odasına gitti. Soyunma odasına giden maçın hakemi Feyyaz Dumlu sahaya çıkmayarak maçı tatil ettiğini açıkladı.
Karşılaşma 1-2 Gülağaçspor lehine devam ederken 7
. dakikada çıkan saha olayları nedeni ile yarıda kaldı. Karşılaşmanın kararını Futbol İl Tertip Komitesi karara bağlayacak. Maçta çıkan saha olaylarına karışan 68 Aksaray Gençlikspor’da 4 futbolcunun da lisanslarının alınarak Futbol İl Diplin Kuruluna sevk edilecekleri öğrenildi.
HABER- FOTO : HAMİT MAVİLİ
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.