Gençliğin Bayramı Aksaray’da Coşkuyla Kutlandı

Gençliğin Bayramı Aksaray’da Coşkuyla Kutlandı

Gençliğin Bayramı Aksaray’da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından ödülleri verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da çeşitli etkinliklerle kutlandı

Kent Meydanında  düzenlenen törene Aksaray Valisi Şeref Ataklı,eşi Adile Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez , Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan konuşmasında, “19 Mayıs 1919’da ilk bağımsızlık ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu çalışmalar ve gerçekleştirdiği kongrelerle, Kurtuluş Savaş’ını, ona inanan milleti ile sürdürmüştür’ dedi.

Halk oyunları gösterileri ve şiirlerin yer aldığı kutlama töreninde sporcular çeşitli spor dallarında gösteriler sundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından ödülleri verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ebru ve resim sergisi protokol mensupları tarafından gezilerek incelendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.