Gaziantepspor - Sivasspor Canlı İzle Geniş Maç Özeti Ve Maçın Golleri Izle 05 Mart 2011

Gaziantepspor - Sivasspor Canlı İzle Geniş Maç Özeti Ve Maçın Golleri Izle 05 Mart 2011

Haftanın şüphesiz en zorlu maçlarından biri Gaziantep'te oynanacak. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takım bu haftayı da üç puanla geçmenin peşinde.

Haftanın şüphesiz en zorlu maçlarından biri Gaziantep'te oynanacak. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takım bu haftayı da üç puanla geçmenin peşinde. Gaziantepspor ilk 4 sırayı zorlarken, Sivasspor da alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Gaziantepspor hafta içinde Galatasaray ile oynadığı kupa maçı rövanşından da
-
'la dönerek adını yarı finale yazdırdı. Gaziantepspor'un çok kaliteli bir kadrosu var, Cenk Tosun en uçta, Popov ve Sosa da kanatlarda çok etkili.

Sivasspor da iyi kadrosunun ilk olumlu neticesini geçtiğimiz hafta Manisaspor'u 4-2'yle devirerek aldı. Polonyalı oyuncu Grosicki attığı üç golle yıldızlaştı. Sivas'ta Abdurrahman ve Uğur'un sakatlıkları nedeniyle sağ bekte sıkıntı var.

Bu karşılaşma iki takım adına da hiç kolay olmayacaktır. Bu nedenle bir takımın kazanma bahsi yerine, 2,5 gol üstü seçeneği mantıklı gözüküyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.