Ferit Gemici: Play Off Maçlarının Telafisi Yok

Ferit Gemici: Play Off Maçlarının Telafisi Yok

Play off maçları öncesinde Aratolspor’da kulüp başkanı Ferit Gemici önemli açıklamalarda bulunarak hedeflerinin her takım gibi şampiyonluk olduğunu söyledi..

̶
;Aksaray’da güçlü ekiplerin yer aldığı play off maçlarında güçler  eşit. Her takım birbirlerini yenebilecek güçte. Onun için maçlara çok iyi hazırlanmalıyız. Bütün ekipler eksiksiz çalışmalarını sürdürüyor. Play off maçlarının telafisi yok. Onun için her takım kontrollü oynayacak. Bütün takımların olduğu gibi Aratolspor’un da hedefi şampiyonluk”


 


Aksaray 1. amatör kümede A  grubunu lider tamamlayarak adını play off’a yazdıran Aratolspor  26 martta başlayacak heyecan öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Amatör kümede bu sezon ligde  kalesinde en az gol gören ekip olan ve  Aksaray Belediyespor gibi güçlü ekibe hem ilk yenilgiyi tattıran ve  sezonu lider tamamlayan Aratolspor play off maçlarında da  başarısını sürdürmek istiyor. Dağılgan tesislerinde yoğun bir çalışma içinde olan siyah beyazlı ekipte futbolcuların her geçen gün kaynaşması ve  takım içinde birlik beraberliğin  artması camiada moralleri artırdı. Play off maçları öncesinde hazırlıklarını tam kadro sürdüren Aratolspor bugün akşam  Özel İdarespor ile   hazırlık maçı yapacak. Play off maçları  öncesinde Aratolspor’da kulüp başkanı Ferit Gemici önemli açıklamalarda bulunarak hedeflerinin her takım gibi şampiyonluk olduğunu söyledi..


Aratolspor Kulüp Başkanı  Gemici ̶
; Aratolspor olarak  kıran kırana geçen  grup maçlarının ardından lider olarak play off maçlarına kalmamız bize ayrı bir  moral verdi. Play off maçları oldukça çetin geçecektir.  Aksaray’da güçlü ekiplerin yer aldığı play off maçlarında güçler  eşit. Her takım birbirlerini yenebilecek güçte. Onun için maçlara çok iyi hazırlanmalıyız. Bütün ekipler eksiksiz çalışmalarını sürdürüyor. Play off maçlarının telafisi yok. Onun için her takım kontrollü oynayacak. Bütün takımların olduğu gibi Aratolspor’un da hedefi şampiyonluk. Sahaya bu mantalite ile çıkacağız. Kadromuz tecrübeli oyunculardan kurulu.bu bizim önemli bir avantaj olarak düşünüyorum. Çünkü tecrübe çok  futbolda önemli bir faktör. Bu avantajımızı  değerlendirip  mutlu sonuca ulaşmak istiyoruz.  Play off maçlarında ilk maçlar çok önemli. Her takım  lige iyi başlamak için  oyun disiplininden asla ödün vermeyecektir. 26 martta başlayacak play off maçlarına kadar iyi bir antrenman ve hazırlık maçları ile  hazırlıklarımızı sürdüreceğiz .Hiç bir eksiğimiz yok. İlk başta belirttiğim gibi hiçbir takımın birbirinden üstünlüğü yok .Her takımın güçleri eşit. Sonuçta bir şampiyon çıkacak. Hak edenin  şampiyon olmasını diliyorum .Sonuçta  6 takımda Aksaray’ın başarısı için mücadele edecek.    Aratolspor şampiyonluk  yarışında önemli bir ekip. Elimizden geleni yapıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Aksaray’a yakışır bir play off heyecanının olmasını istiyorum. Bütün takımlara başarılar dileyerek, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde mücadelelerin  yaşanmasını diliyorum. Aratolspor olarak  asla centilmenliğimizden ödün vermeyeceğiz. Ligin en centilmen ekipleri arasındayız. Grup maçlarında sadece 1 kırmızı kart görmemiz bunun göstergesidir. Bunu play off maçlarında da gösterip  fair play çerçevesinde mücadelemizi vereceğiz ̶
;dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.