ESKİŞEHİRSPOR-KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR CANLI İZLE MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

ESKİŞEHİRSPOR-KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR CANLI İZLE MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kardemir D.Ç Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İlk 3
dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenman top çalışmalarıyla devam etti. 

Eskişehirsporlu futbolcu Volkan Yaman, Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, ''Bizim sezon başında hedefimiz ilk 5 girebilmekti. Ancak sezona çok kötü başladık. Son haftalarda puan kazandık. Rakiplerimiz puan kaybetti. Buda ister istemez bizi bazı hedeflere soktu. Rakipler ile aramızda beş puan var. Dokuz maçta ise beş puan hiçbir şey demektir. Kardemir Karabükspor çok güçlü bir takım. Bu senenin en flaş takımlarından bir tanesi oldu. Ancak biz bu maçtan üç

puan ile ayrılmak istiyoruz. Milli takım arasına iyi bir moralle girmek istiyoruz'' dedi. 

Eskişehirsporlu oyuncu Burhan Eşer, Karabükspor maçından alacakları üç puanın hedeflerini belirleyeceğini söyleyerek, ''Hazırlıklara devam ediyoruz. Ligdeki bulunduğumuz konumla bu maçta üç puan almak istiyoruz. Moral açısından çok iyi bir durumdayız. Gollerin ise kimin attığı önemli değil. Burada hepimiz Eskişehirspor için çabalıyoruz'' diye konuştu. 

Kardemir Karabük maçın önemi vurgulayan Doğa Kaya, maçın hayati bir değer taşıdığını vurgulayarak, ''Kulüp olarak hedefimiz ilk dörtte yer alabilmek. Artık ona çok yaklaşıktık. Üsteki takımlarla aramızda beş puan var. Bu hafta kazanırsak, Gaziantepspor ile Kayserispor karşılaşacak orada beraberlik olursa rakiplerimize biraz daha yaklaşacağız'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.