Eskil MHP'nin iftarına yoğun katılım

Eskil MHP'nin iftarına yoğun katılım

MHP Aksaray Milletvekili Adayı Mustafa Zavlak'ın ev sahipliğindeki iftar yemeğine katılım yoğundu.

MHP Eskil İlçe Başkanı Mustafa Güdendede ile Mustafa Zavlak'ın ev sahipliği yaptığı Eskil Semt Pazarı’ndaki iftar yemeğine; MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray Milletvekili Adayı Çiğdem Er, AK Parti Eskil İlçe Başkanı İbrahim Kırlı ve yönetim kuruluyla birlikte STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Emekli Öğretmen Yahya Kemal Güdendede Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Mustafa Güdendede, Çiğdem Er ve Ramazan Kaşlı'nın ardından kürsüye gelen Mustafa Zavlak, "

Öncelikle davetimize icabet eden siz değerli hemşerilerime teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin, bu mübarek günler hürmetine bizlerin başını öne eğdirmesin inşallah.

Ben bu toprakların yetiştirdiği, sizlerin bir kardeşiyim. Burada doğdum, burada büyüdüm, Allah nasip ederse ömrüm yettiğince burada yaşayacağım. Tek hayalim yaşadığım bu topraklara ömrüm yettiğince en iyi şekilde hizmet etmektir.

Yıllar sonra size bir soru soruldu: Bağrınızdan çıkmış, Eskil’in çöl bölgesinin her türlü sorununu bilen,  bir kardeşinizi mi destekleyeceksiniz yoksa bu yolda yalnız mı bırakacaksınız.

Ben inanıyorum ki sizler 14 Mayıs’ta sandığa gittiğinizde, Eskil’i hiçbir yere layık görmeyenlere gereken cevabı verip, Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir oyunuzla teşekkür edeceksiniz.

Bu bir siyasi mesele değil bu bizzat memleket melesidir.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne vereceğiniz her bir oy, Eskil’in su sorununu çözülmesine, yaylalarda tapusu olmayan vatandaşlarımızın tapularına kavuşmasına, Eskil’in fabrikalaşıp hak ettiği değere ulaşmasına vesile olacaktır.

Ben sizlerden şahsım için değil, ilçem için, çöl bölgesi için, memleketimiz için oy istiyorum.

Sizleri iftar sonrası çok daha uzun konuşup yormak istemem. Burada bulunan herkesin bir oyu var ve o bir oy Eskil için artık çok daha değerli." dedi.

Milletvekili Kaşlı sosyal medya hesabından teşekkür etti

Kaşlı yaptığı açıklamada, "“Bereket Sofrasında Gönül Birliği” temalı iftar programlarımız kapsamında Eskil ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi Eskil İlçe Başkanlığımızın ve 28. Dönem Milletvekili Adayımız Sayın Mustafa Zavlak'ın ev sahipliğinde 5 bin Eskilli hemşerimizin ve teşkilat mensuplarımızın katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldik.

Değerli İlçe Başkanımız Mustafa Güdendede, Milletvekili Adayımız Mustafa Zavlak Beye, teşkilat mensuplarımıza ve katılım sağlayan tüm  Eskilli hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Soframız bereketli, birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun." dedi. 

29418.jpg342493138-709062674331789-7459702195508587875-n.jpg342519054-964200907925169-690217744877646096-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.