Eskil İlçe Devlet Hastanesi’ne ek acil binası

Eskil İlçe Devlet Hastanesi’ne ek acil binası

Aksaray’ın Eskil İlçesi Devlet Hastanesi Acil Servisi binasına ilçe belediyesi tarafından ek hizmet binası yaptırılıyor.

Aksaray’ın Eskil İlçesi Devlet Hastanesi Acil Servisi binasına ilçe belediyesi tarafından ek hizmet binası yaptırılıyor.

Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, devlet hastanesine sınıf atlatma kapsamında yapılan acil servis ek binası yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, “İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan hastaneye sınıf atlatmak girişimlerimiz başladı. En kısa sürede bu çalışmayı sonuca bağlayacağız. Konya ve Aksaray illerinin konumu bu bölge içerisinde ilçemizin konumunun çevre ilçe ve beldelere bakılarak merkezi yerde olması hastanemize çevre ilçe ve beldelerden yoğun talep olmasına sebep oluyor. Bu yoğunluğa karşı uzman personelin sayısının yetersiz kalması, böyle bir çalışma ihtiyacı doğurmuştur. Çalışmaların tamamlanmasıyla hem hastanemizin D sınıfından C sınıfına geçmesindeki engeller kalkmış olacak hem de hastalara kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi sağlanacak. Çalışmalarımız hepsi ilçemizin gelişmesine güzelleşmesine ve modern bir şehir görünümünü almasına yönelik çalışmalardır. Bunların hepsini vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde; kültür sanattan eğitime, spordan sosyal yaşam alanlarına, çevre düzenleme çalışmalarından yol ve ulaşım hizmetlerine kadar her alanda köklü değişikliklere imza attık. İlçemizin gelişmesi için yatırımlarımız artarak devam edecektir’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.