Esat Zengin Sanayi Esnafını  Ziyaret Etti

Esat Zengin Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Aday adayı Esat Zengin ilçe, kasaba, köy ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerinin ardından sanayi esnafını da ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Aday adayı Esat Zengin ilçe, kasaba, köy ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerinin ardından sanayi esnafını da ziyaret etti. Zengin, ̶
;Aksaray tarım ve hayvancılık şehri. Sanayide çalışanlarında büyük bir bölümü tarımla ilgilidir. Amacımız tarımıyla sanayisiyle Aksaray’ı en iyi yere getirmektir.”dedi.

Sanayi esnaflarından büyük bir ilgi gören Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Esat Zengin, ̶
;Biz tarımın, hayvancılığın ve çiftçinin adayıyız diyerek bir yola çıktık. Çünkü şehrimizin her vatandaşının tarımla hayvancılıkla bağlantısı vardır. Şehrimizi, insanımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Biz her hafta sanayideyiz, köydeyiz. Eğer milletimiz bize vekalet verirse onları unutmadan daha çok ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Esat Zengin’i tanıdıklarını ifade eden esnaflar, ̶
;Biz artık içimizden, kendimizden birilerini görmek istiyoruz. Daha önce çok vekil gönderdik ama olmadı. Birde içimizden biri mecliste bizi temsil etsin. Bu konuda da Esat Zengin’in bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yoktur. İnşallah onu mecliste görürüz. Tarımı da, hayvancılığı da, sanayiciyi de anlayacağından, derdine derman olacağından şüphemiz yok.”dediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.