En iyi Anadolu Yakası Konut Projeleri

En iyi Anadolu Yakası Konut Projeleri

Anadolu yakasında bulunan en iyi konut projelerinin tamamını DKY inşaat yapmaktadır. Anadolu yakasında en çok bilinen üç konut projesi Kartal projesi, Business Kartal projesi, Sahil projesidir.

Bu projelerin tamamı DKY firmasına aittir. Firma bu zamana kadar yaptığı tüm projelerini başarılı bir şekilde tamamlayarak kişilere sunulmuştur.

En çok ilgi gören ve tercih edilen şirketlerin basına gelmektedir. Bunun sebebi yapılan konutların her zaman için sağlam olması, dışarıdan ve içeriden eşsiz bir görüme sahip olması, ulaşım kolaylıkları ve manzarasından kaynaklanmaktadır. Şirket özellikle yaptığı tüm projelerde konumu ele alarak ilerlemiştir. Bu evlere sahip kişiler hayatlarının geri kalanında hiçbir şekilde sıkıntı çekmemektedir.

Anadolu Yakasında Sessiz Huzurlu Bir Konut

Anadolu yakası düşünüldüğünde sessiz ve huzurlu yaşamak inanılması güç bir durumdur. Fakat DKY inşaat yaptığı konutlarla insanlara daha huzurlu ve elverişli bir hayat yaşama imkanı sunmuştur. İnsanların özellikle sıkıntı çektikleri şeyler yol, alışveriş ve sürekli gürültü olmasıdır.

DKY projeleri sayesinde kişiler konum olarak projelerin çevrelerinde bulunan marketlerden hemen alışverişlerini yapabilir, kısa süren yollar ile gidecekleri yerlere hızlı bir şekilde ulaşabilir ve site içerisinde yer alan yaşam parkları aynı zamanda da manzara ile huzurla hayatlarına devam edebilmektedirler. Bu huzurlu hayatı isterseniz sizlerde DKY projelerinden kolay bir şekilde konut sahibi olabilirsiniz.

DKY Sahil Projesi

Sahil projesi Kadıköy’den Tuzla bölgesine kadar uzanan tam on iki kilometre uzunluğa sahip deniz manzarasını kapsamaktadır. Proje içerisinde yer alan tüm evlerin bu manzarayı görebilme imkanı vardır. Arada mesafe bulunmadığı için kişiler diledikleri zaman sahil yürüyüşlerini yapabilmektedir. Evlerin genişlikleri oldukça büyüktür.

Balkonların boyutları bile bir oda kadardır bu yüzden de bu sistemde buçuklu ev sistemi kullanılmaktadır. Buçuklu ev sistemlerinde balkon büyük olduğu için iki artı bir buçuk olarak geçmektedir. Sizlerde eşsiz deniz manzarası fırsatını kaçırmamak için sahil projesinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda evlerin tavan yüksekliği de maksimum düzeyde olduğu için daha ferah bir eve sahip olabilirsiniz.

DKY Kartal Projesi

Kartal projesi özellikle bölge içerisinde en ilgi gören proje olmuştur. Proje kapsamında yer alan evlerin tamamı deniz, doğa ve adalar manzarasını görebilmektedir. Evler son derece sağlam yapıldığı için duvarı tüm camdan yapabilmek de mümkündür. Evlerin içerisinde tavanlar yüksek ve genişlik maksimum düzeydedir bu sayede ev daha ferah bir görünüme sahiptir. Site içerisinde ayrı bir yaşam parkı bulunmamaktadır. Yaşam parkı doğal bir ortamdır.

Kişiler sessiz ortamlarda yürüyüş be koşularını yaparken oyun alanlarında çocuklar oyun olmayabilmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına yaklaşık olarak 19 kilometre uzaklıktadır. Bu sayede geç kalma gibi bir durum bu konutlarda yaşayanlar içim imkansız hale gelmektedir. Konut çevresinde yer alan sosyal alanlar ilke sosyalleşmek isteyen kişilere de fırsat verilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.