Dr. Muhammet DEMİRTAŞ Aday Adayı Oldu

Dr. Muhammet DEMİRTAŞ Aday Adayı Oldu

Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Dr. Muhammet Demirtaş, Ak Partiden Aksaray Milletvekili adayı oldu.

Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Dr. Muhammet Demirtaş, Ak Partiden Aksaray Milletvekili adayı oldu.


Dr. Muhammet Demirtaş yaptığı açıklamada ;


Sayın AK Parti Aksaray İl Başkanım, Belediye Başkanlarım, Sayın İl Genel Meclis Üyelerim, Sayın İlçe Başkanlarım, Çok değerli AK Parti Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, Ak Partinin Aksaray’daki çok değerli teşkilat mensupları, delegeleri, sayın basın mensupları, kıymetli katılımcılar, saygıdeğer Aksaray’lılar


Sözlerime başlarken hepinizi en kalbi duygularımla, saygılarımla, sevgilerimle ve muhabbetle selamlıyorum. Basın toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.


Sayın Basın Mensupları Muhterem hazirun


Evliyalar diyarı Aksaray’da doğmuş  ilk ve orta öğrenimini Aksaray’da tamamlamış ve doktora öğrenimimi takiben ömrümün bu aşamasına kadar da Aksaray’la, Aksaray insanıyla her daim birlikte yaşayarak sıcak temasını kesmemiş Aksaray’la, Aksaray insanıyla hem hal olmuş, hercümerç olmuş, Aksaray’ın her tarafında binlerce acı tatlı hatırası olan, sizlerden biri, Aksaray’lının bir kardeşi bir arkadaşı, bir evladı olarak Aksaray Ak Parti İl, İlçe, Kadın, Gençlik teşkilatlarımızın,  İl Genel Meclis, belediye Meclis üyelerimizin hasılı Ak Parti sevdalılarının, tüm Aksaray insanın yakın dostluklarına, kadirşinaslıklarına ve sarsılmaz vefa duygularına,  kardeşliklerine, dostluklarına, desteklerine  güvenerek, 12 haziran 2
11 tarihinde yapılacak olan 24.Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde doğup büyüdüğüm her karışında unutulmaz hatıralarımın olduğu, hatta mezarımın olacağı ve her karış toprağında hizmetimizin bulunduğu Aksaray İlinden Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak bugün karşınızda bulunmaktayım.


Değerli basın mensupları;


Yaklaşık 26 yıllık memuriyet hayatımda, devletin birçok kademesinde görev yaparak, aldığım her sorumluluğun gereğini aklımın kestiğince, gücümün yettiğince, dilimin döndüğünce en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bu güne değin, bana güvenip görev tevdi edenlere karşı hamdolsun hiç mahcup olmadım. Bana güvenenleri asla mahcup etmedim, başlarını eğdirmedim. Devletin, milletin bana emaneti bildiğim makamları, mevkileri hiç bir zaman bir saltanat olarak asla görmedim, devlete, millete bir hizmet etme fırsatı bildim. Hangi makamda olursam olayım, aldığım aile terbiyem, eğitimim gereğince insan olduğumu hiçbir zaman unutmayarak kibirli, mağrur bir bürokrat olmak yerine, mütevazi bir insan olmayı her zaman tercih ettim. Ulaşılmaz, görüşülmez, ilgisiz, asık suratlı bürokratlara inat ülkemin en ücra noktasındaki Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin, mesai arkadaşlarımın, ulaştığı, görüştüğü, sorunlarının çözüldüğü, güler yüzlü pozitif bir idareci olmayı önceledim.


Aksaray İl Tarım Müdürlüğündeki görevimde dünya tarımındaki gelişmeleri de yakından takip ederek Aksaray ve Türk tarımın geliştirilmesine, projelerimizle önemli hizmetler verdik. Ayrıca  Aksaray’ın Sivil Toplum Kuruluşlarında ilimizle ilgili sosyal, ekonomik ve toplumsal tüm konular da duyarlı bir şekilde hizmet verdik. Bu çerçevede gerek kamu görevinde ve gerekse sivil toplum kuruluşlarına beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımla birlikte bu gelişmelerde alın terimizin olması benim için acizane büyük bir onur, büyük bir gurur vesilesidir. Tüm bunlar için geceleri uykusuz, gündüzleri koşturarak geçirmek bizlerde hiçbir zaman yorgunluk oluşturmadı tam tersine her başarı daha çok koşturmamıza, millete ve devlete daha çok hizmet etmemize vesile oldu. Biliyorum ki milleti ve devleti sevmenin en iyi ölçütü görevini en iyi yapmaktı. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.


Değerli basın mensupları;


Bir Aksaray’lı olarak her zaman kendimi bu topraklara, mezarıma Fatiha okuyacak cefakar Aksaray’lılara karşı sorumlu hissettim. Yaşantımda kolayı hiç seçmediğim gibi,yine burada birbirinden değerli, her birine fevkalade saygı duyduğum Ak Parti Milletvekili aday adayı arkadaşlarımın arasına katılarak son derece onurlu, saygın olduğu kadar da  sorumluluğunu düşündüğüm ve çok önemli hizmetler için vesile bildiğim Aksaray Milletvekili olmak için büyük bir titizlikle, taşımaya çalıştığım her türlü bürokratik unvanlarımı geride bırakarak sade bir Aksaray’lı olarak kardeşlerimin arasındayım.


Değerli basın mensupları;


Aslında söylenecek çok söz var. Ama kıssadan hisse, burada ben, diğer aday adayı arkadaşlarımla birlikte bir AK Parti takımı oluşturmaya geldim.  Bilinmeli ki burada ben; şahsım için değil Aksaray için, Aksaray’lı için, ülkem için aziz milletime hayırlı hizmetler sunmak için, AK Partiye insani ve tarihi sorumluluğumu yerine getirmek için bulunuyorum. Çünkü biliyoruz ki her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanın 73 milyon milletimizin, demokratik standartları yüksek, yaşanabilir bir Türkiye’nin AK Partiye çok ihtiyacı var. AK Partinin Türkiye için, milletimiz için bu baş döndürücü değişim, dönüşüm ve gelişim hamlelerinde, yorulmak bilmeyen, her engeli aşan gayretli çalışmaları sürecinde, milletin her evladının desteğine ihtiyacı var. 


Bizlerinse, şahıslarımızın ötesinde AK Partiye; dünya lideri, saygın siyasetçi, büyük devlet adamı muhterem Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘  a Cumhuriyetimizin 1

. yılı olan 2
23 yılında dünyanın ilk 1
ekonomisi arasına girme yürüyüşünde katkı ve destek olmak
ve hasılı tüm Aksaray’lılara karınca misali hizmet etmeyi büyük bir onur, sorumluluk olarak gördüğüm için burada bulunuyorum. Onun için bu yüksek ideallerde sen yok,  ben yok, biz varız. Aydınlık ve güçlü Türkiye sevdası hedefindeki Ak Partimize ve Sayın Başbakanımıza bir nefer olarak derim ki;


Her şey Aksaray için,


Her şey Aksaraylı için,


Her şey Türkiye için,

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunar bütün hemşerilerimi en derin saygılarımla, sevgilerimle selamlıyorum.           

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.