Dr.Hüseyin SARIKAYA 14 mart  Tıp Bayramını Kutladı

Dr.Hüseyin SARIKAYA 14 mart Tıp Bayramını Kutladı

Ak Parti Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Sarıkaya yayınladığı Tıp bayramı mesajında şunlara yer verdi


Aksaray Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Sarıkaya yayınladığı Tıp bayramı mesajında şunlara yer verdi.İnsanla uğraşıp insanı yaşatmayı; acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen meslektaşlarımla, bu özel günde burada birlikte olmanın haklı sevinç ve gururunu yaşıyorum.

        Ne mutlu bize ki14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarken, amaçladığımız noktaya sizlerin de desteğiyle yaklaşıyoruz.Hekimlik, yaşamın uçuculuğunu ve ölümün kaçınılmazlığını herkesten iyi bilmek, yine de, bu sonu geciktirmek için, geceli gündüzlü çalışmaktır.Hekimlik, başkalarının bakmaya bile dayanamadığı hastalarınıza, kucak dolusu sarılmak, onların teşekkürleriyle zenginleşmektir.Hekimlik bir şairin dizelerindeki gibi, hastalar tarafından beklenmektir.

Hekimlik özelinden fedakârca; evdeki kendi çocuğunun ateşinden çok, ameliyat için bekleyen hastanın telaşında olmaktır.Hekimlik bazen tanımasan bile, kalbinle tanıdığın insanlara derman olmak, kaybettiğin hastalara sen daha çok üzülürken yakınına ağlama anacığım demektir.Hekimlik Atatürk’ ün de dediği gibi mesuliyet yükü her şeyden, ölümden de ağır olan bir meslektir.Kendi hayatlarını, başkalarının hayatına akıtan meslektaşlarımın, 14 Mart Tıp bayramını kutlar, başarılı yıllar dilerim dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.