Cenap Aşçı : Yetkiler yerel yönetimlere devredilecek

Cenap Aşçı : Yetkiler yerel yönetimlere devredilecek

Cenap AŞCI, seçim çalışmaları ve yeni dönemde hükümetin politikaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


  Uzun yıllar devletin en yüksek kademelerinde başarılı görevlerde bulunan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Cenap AŞCI, seçim çalışmaları ve yeni dönemde hükümetin politikaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


           Anayasa’da köklü değişiklikler yapılacağını ve yerel yönetimler reformu’nun gerçekleşeceğini açıklayan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Cenap AŞCI; ̶
;Yeni dönemde anayasamız gözden geçirilecek. Merkezi idare’de yaşanan aksaklıklar yerel yönetimler reformu ile aşılacak. Pek çok konuda yetkiler yerel yönetimlere devredilecek. Milletvekillerimiz sadece Türkiye için değil tüm dünyayı ilgilendiren önemli kararlar alacaklar. Alınacak olan kararlar ülkemizin önümüzdeki yüz yılını ilgilendiren kararlar olacaktır. ” dedi.     


           AK Parti Aksaray teşkilatının geçtiğimiz cumartesi günü yapılan temayül yoklamasında Partililerin gösterdiği teveccühle 4. sırada yer alan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Cenap AŞCI, kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum