CEMO artık Türkiye'nin markası

CEMO artık Türkiye'nin markası

Cemo Etliekmek Türkiye'nin en iyi 10 iftar mönüsü yarışmasında ilk 10'a girmeyi başardı...

Hürriyet Gazetesinin,  10 gurme yazarına seçtirdiği, Türkiyenin en iyi 10 iftar mönüsü arasında şehrimiz için oldukça tanıdık bir Resteurant var. Konya'dan Cemo Etliekmek, Türkiye'nin en iyi 10 iftar mönüsü yarışmasında  ilk 10 arasında yerini aldı.

Mardin-Cerçiş Konağı, Hilton İstanbul-Bosphorus, İzmir- Beğendik Abi, Ankara-İkbal,  İstanbul-Lokma, İstanbul Kömür, İstanbul-Nezih Kebap, Konya-Cemo Etliekmek, İstanbul -Münhasır, İstanbul- Güler Osmanlı resteurantlarınn ilk on sırada yer aldığı yarışma Türkiyenin lezzet duraklarını ülke gündemine taşırken, Cemo Etliekmek'in almış olduğu haklı başarı, Konya'da sevinçle karşılandı.

1985 yılından beri Konya'da etliekmeğin vazgeçilmez bir Konya markası olarak kazanmış olduğu bu başarı ile de kalitesini bir kez daha tescil etti.. Bugün Nalçacı, Selçuklu ve Meram'da etli ekmek başta olmak üzere Konyalının damak zevkine hitap eden Cemo Etliekmek resteurantları, kalitesiyle, lezzetiyle, güleryüzlü hizmetiyle elde etmiş olduğu bu başarıyla Konya'nın gururu oldu. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.