Belediye Personeline 885 Bin Liralık Promosyon Jesti

Belediye Personeline 885 Bin Liralık Promosyon Jesti

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yine anlamlı bir jest yaparak personelinin yüzünü güldürdü. Belediyede çalışan 464 personele toplam 885 bin liralık Banka Promosyonları 25.03.2011 günü banka hesaplarına yatırıldı.

Göreve geldiği günden beri belediye personelinin tüm alacaklarını kuruşuna kadar ödeyen Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yine anlamlı bir jest yaparak personelinin yüzünü güldürdü.


Belediyede çalışan 464 personele toplam 885 bin liralık Banka Promosyonları 25.
3.2
11 günü banka hesaplarına yatırıldı.


Belediye Başkanı Nevzat Palta yaptığı açıklamada şunları söyledi ̶
;Aksaray Belediyemizde çalışan memur ve işçilerimizin maaşlarının promosyonlarıyla ilgili daha önce 15 bankaya teklif verdik. Bize gönderilen teklifleri burada banka yetkilileriyle beraber açık artırma usulüyle promosyonu netleştirdik. Burada ki amacımız şuydu personelimizin maaşlarını bir bankaya yatırıyoruz veya yatıracağız ama buradan gelen gelirleri de daha fazla olursa personelimize faydası olması açısından böyle bir yöntemi tercih ettik.Rekabete dayalı bir yarışma çerçevesinde bu değerlendirmeyi yaptık.Daha sonra burada Akbank,Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, İNG Bank, Vakıflar Bankası ihaleye teklif vermişlerdir.


Yapılan açık artırma sonucunda toplam.885 Bin TL ile en yüksek rakamı veren Vakıflar Bankasında kalmıştır.5 yıl süreyle işçi ve memurlarımızın maaşları bu bankaya yatacak.


Kişi başına 1.91
TL hesaplarına bugün itibarıyla yatmış oldu.Ben buradan hayırlı olmasını diliyorum.Sonuçta personelimize böyle bir jesti yapmış olduk.Güle Güle harcasınlar.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.