Belediye, bayram öncesi denetimlerini artırdı

Belediye, bayram öncesi denetimlerini artırdı

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satışının gerçekleştirildiği canlı...

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık satışının gerçekleştirildiği canlı hayvan pazarının dezenfekte ve hijyen çalışmaları yaptı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerin vatandaşların geleneksel bayram ikramı olan şeker, tatlı üreten ve satan gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sürdürdüklerini söyledi. Ekicioğlu, "Kurban Bayramı öncesinde Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz vatandaşlarımızın daha sağlıklı, rahat ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için kurbanlık satışının gerçekleştiği Canlı hayvan pazarı başta olmak üzere şehrimizin genelinde dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ise ilimizde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı. Bayram boyunca 24 saat görev yapacak olan ekiplerimiz, hemşehrilerimizden gelecek talep ve şikâyetleri değerlendirecekler "dedi.

Belediye, bayram öncesi denetimlerini artırdı

Belediye, bayram öncesi denetimlerini artırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.