Başkan Yazgı’dan Ramazan Kutlaması

Başkan Yazgı’dan Ramazan Kutlaması

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına kavuşmuş...

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereket mevsimi Ramazan ayına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu nedenle tüm hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Başkan Yazgı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Heyecanı şimdiden sarmış olan ramazan ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturmaktadır. Manevi iklimin, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın doruğa ulaştığı, bereket dualarının ve yüreklerde ilahi esintilerin yükseldiği onbir ayın sultanı olan mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmiş olmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Onbir ayın sultanı olan mübarek Ramazan-ı Şerifin; tüm İslam Aleminde, ülkemizde ve şehrimizde oluşturacağı huzur ortamının, dünyada da barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin habercisi olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu yıl da hemşehrilerimizle birçok mahallede iftar programlarımız olacak, yine onların mahallelerine misafir olup hem iftarlarımızı beraber yapıp, hem de hasbihal etme şansı bulacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.