Başkan Yazgı emekli olan yol arkadaşlarına plaket verdi

Başkan Yazgı emekli olan yol arkadaşlarına plaket verdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,5 yıllık görevi süreci içinde birlikte çalıştığı yol arkadaşlarından emekli olan personellere Teşekkür plaketi ve hediye verdi.

Meclis salonunda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı

“2014-2019 yılları arasında görev yaptığımız dönemde bizlerle beraber çalışan ve bu arada da emekli olan siz değerli personellerimizi unutmadık hiçbir zamanda unutmayacağız. Hem belediyemize yapmış olduğunuz hizmetlerden hem de Aksaray’ımıza yapmış olduğunuz katkılardan dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu önemli vefa göstermek önemli. Hepimizin ortak amacı Aksaray’a bir şey yapabilmekti. Sizlerle beraber bunları yaptığımıza inanıyorum. O nedenle sizlerin gönüllerine dokunabilmek. Hem de bir araya gelip hasbihal etmek istedik. Sizlere küçük bir hediyemiz ve plaketlerimiz olacak. Hepinize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum.” Dedi. 

Başkan Yazgı, ilk olarak daha önce çeşitli nedenlerden dolayı plaketlerini alamayan Hukuk İşleri Müdürü Ahmet Kanat, İtfaiye Müdürü Ebubekir Dikmen ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Mustafa Seçkin’e Teşekkür ederek plaketlerini verdi.

Başkan Yazgı, daha sonra sırasıyla kendi döneminde emekli olan tüm personele tek tek teşekkür ederek plaketlerini takdim etti ve çeşitli hediyeler vererek bundan sonrası yaşantılarında başarılar diledi.

Başkan Yazgı, belediyenin arşiv bölümünde yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Arşiv personellerine de plaket verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.