Başkan Kurum'dan Başkan Yazgı'ya hizmet teşekkürü

Başkan Kurum'dan Başkan Yazgı'ya hizmet teşekkürü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Aksaray’a yaptığı hizmetlerden dolayı Haluk Şahin Yazgı başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlığının Aksaray’da Sunduğu hizmetlerle ilgili olarak Yerel Yönetim Temsilcileriyle İstişarelerde bulunmak ve çeşitli incelemeler yapmak üzere geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan övgü ile bahsetti.

Vali Ali Mantı, Ak Parti Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ve İl protokolü tarafından karşılanan Bakan Kurum, Aksaray programına, Valilik ziyaretiyle başladı.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Kurum, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı

Valilikte yaptığı kısa basın açıklamasından sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştiren bakan Kurum, kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu.

Programına Ağaçlı Melendiz Hotelde STK başkanlarının hazır bulunduğu istişare toplantısıyla devam eden çevre ve şehircilik bakanı Murat Kurum, burada yaptığı konuşmada belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya övgüyle bahsetti..

Bakan Kurum yaptığı konuşmada “Aksaray’ımızda da belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı bey bir Selçuklu Millet Bahçesi yaptı. Bitme aşamasına geldi inşallah en yakın zamanda açıldığında Aksaray’ımıza hizmet verecektir. Biz bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten dolayı Haluk Şahin Yazgı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diyerek hizmetlerinden dolayı Teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.