Başkan Evren Dinçer “Sütaş sizlerle daha güzel başarılara imza atacak”

Başkan Evren Dinçer “Sütaş sizlerle daha güzel başarılara imza atacak”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, SÜTAŞ Aksaray Süt Ürünleri Fabrikasında 2019 yılında 90 kişinin faydalanacağı işbaşı eğitim programı sözleşmesinin protokol imza törenine katıldı.

SÜTAŞ’ta düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, SGK İl Müdürü Bilal Akgün, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, SÜTAŞ müdürü Dinçer Özmen, insan kaynaklar grup müdürü Ayhan Bedeloğlu ve işçiler katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer  “İşbaşı eğitim programı sözleşmesinin hem SÜTAŞ’a hem de Aksaray’a hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah sizler SÜTAŞ’ın daha iyi noktalara gelmesi için emeğinizi esirgemeyeceksiniz. SÜTAŞ’ta bu şekilde hem ulusal hem de uluslararası düzeyde daha güzel başarılara imza atacak. Hem ülke ekonomimize hem Aksaray’ımıza hizmet etmiş olacak” dedi

Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan “Günümüzde bilgi teknolojisinde yaşıyoruz. Sizler artık bu sektörün bir çalışanları olarak bu sektörün bilgi kaynağı olacaksınız. SÜTAŞ’ın daha uluslararası alanda daha da büyümesi için emeğinizi esirgemeyeceksiniz. Hepinize hayırlı olsun “ dedi.

İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş “ Bu protokol kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 77.70 TL. Ücret ödenecek ve bu süreç zarfında meslek hastalıkları ve iş kazası sigortası İŞKUR tarafından karşılanacaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından İşbaşı eğitim programı kapsamında 2019 yılı içerisinde SÜTAŞ süt ürünleri A.Ş ile 90 kişilik işbaşı eğitim programı protokolü imzalandı.

thumbnail_1-(1)-001.jpgthumbnail_2-006.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.