Başkan Alçay’dan Anlamlı Ziyaret

Başkan Alçay’dan Anlamlı Ziyaret

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Özel Eskil Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.Belediye Başkanı Niyazi Alçay, ziyarette görevliler ve özel öğrenciler ile bir araya gelerek onla...

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Özel Eskil Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Niyazi Alçay, ziyarette görevliler ve özel öğrenciler ile bir araya gelerek onlarla vakit geçirdi. Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsa Altan ve öğretmenlerle görüşen Başkan Alçay, rehabilitasyon merkezi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Alçay, engelli bireylerin engelsiz bireylere göre daima ön planda tutulmaları gerektiğini belirterek, "Bunların ihtiyaçlarını karşılama ve ne sıkıntıları varsa bunların çözüm yollarına bakmalıyız. Eskil Belediyesi olarak ilçemizde bulunan bütün engelliler için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Siz çok önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Engelli kardeşlerimizin de hayatın içinde olduğunu ve onların engelsizlere nazaran daha fazla ön planda tutulmasını gerektiğini ortaya koyuyorsunuz. Bu nedenle size teşekkür ederim. Eskil Belediyesi olarak bütün engelli kardeşlerimizin her konuda yanındayız. Her türlü hizmet etmeye hazırız” dedi.

Engelliler adına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Eskil Rehabilitasyon Merkezi’ni Müdürü İse Altan ise, “Zaman zaman merkezimizin ihtiyaçları oluyor. Eskil Belediyesi olarak birçok ihtiyacımızı giderdiniz. Bundan sonra da sıkıntılarımız olduğu takdirde yardım edeceğinizden hiç kuşkumuz yok. Bütün engelliler adına bize destek olduğunuz için şahsınıza ve Eskil Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.