Asü İle Eğitim 8. Kez Karşılaşacak

Asü İle Eğitim 8. Kez Karşılaşacak

Aksaray’da play off heyecanında 2. hafta mücadelesinde iki ezeli ekip ASÜ Topakkayaspor ile Eğitimspor tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecekler.

Aksaray’da play off heyecanında  2. hafta mücadelesinde iki ezeli ekip ASÜ Topakkayaspor ile Eğitimspor tarihlerinde 8. kez  karşı karşıya gelecekler. İki ekip arasında da önce oynan 7 karşılaşmada  2 maç beraberlikle sonuçlandı. 3 karşılaşmada ASÜ Topakkayaspor, 2 karşılaşmada ise  Eğitimspor sahadan gülerek ayrılan taraf oldu.


Aksaray’da play off heyecanında  2. hafta mücadelesinde iki ezeli ekip ASÜ Topakkayaspor ile Eğitimspor tarihlerinde 8. kez  karşı karşıya gelecekler. İki ekip arasında da önce oynan 7 karşılaşmada  2 maç beraberlikle sonuçlandı. 3 karşılaşmada ASÜ Topakkayaspor, 2 karşılaşmada ise  Eğitimspor sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. İki ekip arasında oynanan 7 karşılaşmada  2
gol atıldı.ASÜ Topakkayaspor 1
gol atarken ezeli rakibi Eğitimspor’da  1
gole karşılık verdi. İki ekip arasında  bir maçta ise  gol sesi çıkmadı.  En farklı galibiyeti ise  5-2’lik skor ile Eğitimspor elde etti.


 Kariyerlerinde 8. maçlarına Pazar günü çıkacak iki ekibin 2
1
-2
11 sezonundaki 3. kapışmasında play off’ta ilk haftayı beraberlikle kapatan ve önemli 2 puan kaybeden  ASÜ Topakkayaspor ile  büyük bir patlama yaparak Aksaray Belediyespor’u gole boğarak liderlik koltuğuna oturan Eğitimspor karşılaşması büyük çekişmeye sahne olacak. Amatör kümede bu sezon B grubunda  yer alan iki ekibin ligdeki maçlarındaki  çekişmenin ardından Play off heyecanında ise d bütün gözler Pazar günü iki ekibin  kapışmasında olacak. Şampiyonluk  hedefleyen iki ekibin  ezeli rekabet öncesinde iki ekibinde hedefi galibiyet. Play off heyecanında ikinci hafta  oynanacak dev kapışma öncesinde   ilk hafta  puan kaybı yaşayan ASÜ Topakkayaspor ’un Pazar günü puan kaybına  tahammülü yok. ASÜ Topakkayaspor Pazar günü ezeli rakibi karşısında  puan kaybı yaşaması halinde şampiyonluk yolunda büyük bir yara daha alacak ve   şansını riske atacak. ASÜ Topakkayaspor Pazar günü kazanmak için bütün kozlarını ortaya koyacak.


Ezeli Eğitimspor ise ilk hafta aldığı farklı galibiyetin morali ise Pazar günü sahaya çıkacak.  kırmışı şimşekler  zorlu 9
dakikada puan çıkartması halinde  şampiyonluk için iddiasını sürdürecek. 3 puan ile sahadan ayrılması halinde ise şampiyonluğun en büyük adayı olarak haftayı kapatacak.  Eğitimspor genç kadrosu ile ligde  farklı geçtiği rakibin play off  heyecanında da saf dışı bırakmak için  galibiyete kilitlendi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.