Armutlu Siftah Yaptı

Armutlu Siftah Yaptı

Armutluspopr:4 Acıpınarspor.2

Aksaray 2 .amatör kümede  4. hafta karşılaşmasında ligde zor günler geçiren  Armutluspor ile Acıpınarspor Dağılgan sentetik çimde kozlarını paylaştı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan iki  ekibin  mücadelesinde  Mesut Eriş  düdük çaldı. Karşılaşmaya Armutluspor daha arzulu başladı.ilk dakikalardan itibaren Acıpınar kalesinde tehlikeli olan Armutluspor raikbine zor anlar yaşattı. Mücadelede  Armutluspor etkili futbolunun ardından  ard arda 2 gol bularak maçta 2 farklı üstünlüğü yakaladı.  Karşılaşmanın ilk devresini sonlarında ise Acıpınar farkı 1’e indirdi. Karşılaşmada ilk devre  2-1 Armutluspor üstünlüğü ile tamamlandı.


 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Armutluspor  etkili olan taraftı. Acıpınarspor ise nadir ataklarla gol aradı .ancak ataklar sonuç getirmedi.  Armutluspor oyun disiplininden kopmadı ve  baskılı futbolu karşısında bir anda skoru 4-1’e getirdi. Acıpınar şok goller  karşısında  adeta şok yaşadı.   Karşılaşmada skor avantajını yakalayan Armutluspor oyunu rölantiye aldı. Oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Karşılaşmada Acıpınar son bölümlerde  farkı 2’ye indirdi. 4-2 kalan bölümlerde Acıpınarsporun gol umutları sonucu değiştirmedi. Mücadelenin son düdüğü işle gülen taraf 4-2’lik skor ile Armutluspor oldu.

 

Aksaray 2. amatör kümede Armutluspor  4. hafta şeytanın bacağını kırarak ilk galibiyetini alarak puanı 4-3 çıkardı. Armutluspor  bu galibiyet ile Aksaray 1. amatör küme için bir anda umutlandı. Acıpınarspor ise ligde puan hasretine devam ederek  ligde tek puanla tanışamayan ekip olma özelliğini korudu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.