Arık'tan Başkan Alçay'a teşekkür

Arık'tan Başkan Alçay'a teşekkür

Aksaray Halk Sağlığı Müdürü Mahmut ARIK, Eskil Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr Mehlika AYDIN ile birlikte Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY’ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Alçay ile Mahmut ARIK ve Mehlika AYDIN ilçenin sağlık alanındaki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Halk Sağlığı Müdürü Mahmut ARIK, Başkan Alçay’a çalışmalarında başarılar dileyerek, “Başkanımız ile Eskil ilçemizin sağlık alanındaki ihtiyaçları, 112 acil servis için yeni bina ile ilgili görüşlerimizi bildirdik ve yapacak olduğumuz çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Kendisi de bizlere her zaman destek olacaklarını ifade ettiler” dedi.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY da öncelikle ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, belediye olarak sağlık alanında yapılacak olan her türlü yatırıma destek olmaya hazır olduklarını belirterek, “İlçemize yapılacak olan sağlıkla ilgili her türlü çalışmaya ve projeye belediye olarak destek vermeye hazırız. İlçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Halk Sağlığı Müdürlüğü ile de yurttaşlarımızın yararına olacak her türlü hizmete katkı vermek için elimizden geleni yaparız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.