Alçay'dan Necati Belgemen'e destek

Alçay'dan Necati Belgemen'e destek

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'la birlikte İsmail Meral, Necati Belgemen, Mustafa Zavlak, Mustafa Ceylan ve Sadrettin İriş AK Parti Eskil Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulunmuştu.

Adaylık için ipi göğüsleyen isim ise Eskil eski Belediye Başkanı Necati Belgemen olmuştu.

Sürece ilişkin açıklamalarda bulunan Alçay, "Başlığı alma konusunda mücadele etmedim. 2009'da Eskil Belediye Başkanı seçilmemde hiç şüphesiz Sayın Belgemen'in yoğun gayretleri oldu ve başkan olmamda Allah onu vesile kıldı. 2014'de keza yine şahsıma destekleri oldu ve aday adaylığı sürecinde partimizde görüştüğüm yetkililerimize de benim dışımda bir isim olarak, Sayın Belgemen'in partimizin adayı olması halinde destek vereceğimi ifade ettim. Hiç şüphesiz burada da partimin ve ilçemin menfaatleri doğrultusunda Sayın Belgemen'e var gücümle destek vereceğim, ayrıca davamıza inanan ve ilçemizin yarınları için tüm hemşehrilerimizden AK Partimizin adayı Sayın Belgemen'e destek olmaları noktasında çağrıda bulunmak istiyorum. Buradan şunu ifade etmek istiyorum ki, Sayın Belgemen AK Parti'nin adayıdır ve Genel Merkezimizden Milletvekillerimize, AK Parti Aksaray İl Teşkilatımızdan Eskil İlçe Teşkilatımıza kadar partimizin tüm birimleri kendilerinin arkasındadır. Öte yandan kendileri siyasette tecrübeli bir isim, AK Parti gibi iktidarda olan bir hizmet partisinde, partimiz adına en önemli hizmetleri Belgemen'in yapmayacağının garantisini kim verebilir?" diye konuştu.

Kendisinin iyi bir AK Partili olduğunu ifade eden Başkan Alçay, "Bana partim bekçilik versin o görevi yaparım, çünkü ben bu davaya inanmış bir insanım. Öte yandan siyasi hayatımda takdir ettiğim önemli bir isim Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım. Sayın Yıldırım'a partimiz adına, ne görev verilirse o görevi hakkıyla yapar. Bana da partim ne zaman, nerede olursa olsun ne görev verirse versin her zaman o görevi layıkıyla yapmaya her zaman hazırım." şeklinde konuştu.

Alçay, Eskil'de dostça güzel bir seçim sürecinin devam etmesinin de memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.