Aksaraylı Çıracı Kardeşler Konya’nın Damak Tadına Tatlı Bir Katkı Sağlıyor!

Aksaraylı Çıracı Kardeşler Konya’nın Damak Tadına Tatlı Bir Katkı Sağlıyor!

Aksaray Eskil Gölbezli Veli Çıracı ve oğulları Süleyman ile Kazım Çıracı tarafından işletmeciliği yapılan Titiz Unlu Mamuller Konya’nın damak tadına katkı sağlıyor.

Karatay İlçesi Kayacık Araplar Mahallesi Araplar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işletme haftanın 7 günü 05.30-23.59 saatleri arası açık.

İşletme Sahiplerinden Süleyman Çıracı, “Uzun yıllardır bu sektörde yer alıyoruz, hiç şüphesiz önceliğimiz hijyen, kalite ve damak tadı. Tereyağlı Konya gevreği ve tandır gevreği, kuru pasta, dondurma, sütlaç, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Uğur Böceği, Kirpi gibi modellerde yaş pastaların yanı sıra dilim pasta, ekler, supangle, 10 kata kadar yaş pasta imal etmekteyiz ve ekmek satışlarımız mevcuttur.” Diye konuştu.

Düğün ve Cemiyetlerde Misafirlerinizi Biz Ağırlayalım

 

Düğün, sünnet ve nişan gibi özel günlerde profesyonel bir anlayışla çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çıracı, “Bu tür günler insanların gelen gideninin oldukça fazla olduğu, ev sahiplerinin misafirlerini en iyi şekilde ağırlama gayreti içinde oldukları zaman dilimi. Biz de firma olarak bu bilinçle hazırladığımız 10 kata kadar yaş pasta, dilim pasta ve simit gibi ikramlarla bize has lezzetlerle kıymetli müşterilerimizin yükünü alıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bayrama Özel Baklava Siparişi Alıyoruz

Kazım Çıracı da, “Kurban Bayramı öncesi işlerimizden memnunuz, ayrıca bayrama özel tepsi baklava siparişi alıyoruz. baklavalarımız tereyağlıdır, ayrıca bunun yanı sıra fıstıklı ve ya cevizlidir. Kullandığımız malzemelerimiz tamamen birinci sınıftır, çünkü biz firma olarak yaptığımız işin bilincindeyiz. Önce müşteri memnuniyeti diyoruz ve hijyen ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermiyoruz.” Dedi.

Tel: 0539 2556572 aksaraymedya.com

konya-pastanesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.