Aksaray İl Özel İdare Çalışanı Hasan Dalmış Topraga Verildi

Aksaray İl Özel İdare Çalışanı Hasan Dalmış Topraga Verildi

Dün vefat eden Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreterliğinde çalışan Hasan Dalmış için saat 11 00 de Özel İdarede Cenaze töreni düzenlendi.


Dün vefat eden Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreterliğinde çalışan Hasan Dalmış için saat 11

de Özel İdarede Cenaze töreni düzenlendi. İl Özel İdaresinde çalışan personelin tamamının katıldığı törende il Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer duygu dolu bir konuşma yaptı. İnceer şunları söyledi. Hasan kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Burada ahrete uğurladığımız her arkadaş yüreğimizden bir parça söküp götürüyor. Biz Hasan kardeşimizden çok memnun idik Allah ta ondan memnun olsun ve cennetine kavuştursun.Ben buraya geleli 3 arkadaşımızı buradan ahirede yolcu ettik.Onları da genç yaşta kaybetmenin acısını yaşıyoruz.Ölüm bizim için Tebdili mekandır.Hasan rahatsız olmasına rağmen verilen tüm görevleri yerine getirmiştir.Bizde bu kardeşimize son görevimizi yapacağız Arkadaşlar hakkınızı hela edin dedi.

Daha sonra Hasan Dalmış ın naşı Ulucamii ye götürüldü. Kılınan öğle namazına müteakiben Cenaze namazı kılındı. Ulucamii de kılınan Cenaze namazına İl Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf İnceer, Genel Sekreter Yardımcısı Necip Özel, Daire Müdürleri,Yol İş Konya 2 nolu Şube Başkanı Harun Büyükgölcü Genel Sekreter Ali Alkan Mali Sekreter Muhittin Akyürek ,Mali Sekreter Namık Aldırmaz,İşyeri Baş Temsilcisi Mahir Altınsoy, CHP İl Başkanı Farda Bozkurt,İlçe Başkan Ziya Koç Özel İdare çalışanları ve sevenleri katıldı.Cenaze namazından sonra Hasan Dalmış ın naşı Ervah Kabristanlığına defnedildi.Hasan Dalmışa Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Baş Sağlığı diliyoruz




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.