AK Parti’den özel ziyaret

AK Parti’den özel ziyaret

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle otizmli çocuğu evinde ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Eşi Serap Altınsoy, Belediye Meclis üyesi Cem Elibol, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Türk, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sultan Billur ile 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Alaca Mahallesinde otizmli Talha Kurt’u evinde ziyaret etti. Talha Kurt ile yakından ilgilenen Başkan Altınsoy, Otizm Farkındalık Günü’nü unutmamak gerektiğine değinerek, “Otizme bir eksiklik olarak değil farklı bir yetenek olarak bakmalıyız. Otizm eksiklik değil, farklılıktır. AK Parti ailesi olarak otizmin farkındayız, onların yanındayız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da üzerinde önemle durduğu bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerini vurgulayan Altınsoy, “Biz AK Par ailesi olarak başta Sosyal Politikalar birimimizce sürekli özel kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Fırsat buldukça yanlarına gelerek bizzat yaşanılanları yerinde görüyor ve talepleri dinliyoruz. Bizde gereği neyse onu uygulamaya koyuyoruz. Yine AK Parti hükümetimiz zamanında Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca OTİZM sendromu ile mücadele kapsamında ailelere eğitim alanında hiç olmadığı kadar imkan ve destek sağlandı. Ama biz bunları yaptık diye asla tamam yeterlidir demiyoruz. Bilhassa özel çocuklarımızın ailelerinden gelen talep ve istekleri Bakanlarımıza ve ilgili bürokratlara çözüm üretmek üzere iletiyoruz. Özel çocuklarımızın daha refah bir yaşam sürebilmesi için AK Parti kadroları olarak mücadele veriyoruz.” dedi. Kendisi için gelen heyetin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğu gözlenen Talha Kurt, pastayı keserek misafirlerine ikramda bulundu.

 

thumbnail_il_baskani_altinsoy.-docx-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.