Ak Parti Sarıyahşi’de Gövde Gösterisi Yaptı

Ak Parti Sarıyahşi’de Gövde Gösterisi Yaptı

AK Parti Aksaray Milletvekili adayları ile il, ilçe, kadın ve gençlik kolları Sarıyahşi ilçesinde yapılan programla adaylarını tanıttılar. Sarıyahşi de halkın çok büyük ilgi ve destek verdiği programda 3-0 sesleri yükseldi.

Programda konuşan AK Parti’li Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal,  Öncelikle Ankara'da yaşanılan elim olayda hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Sözlerimi uzatmadan ak icraatlardan bahsetmek istiyorum. Karayollarımız hükümet konağımız orman alanımız acık hava düğün salonumuz Yahşiler Camii dere Islah çalışmalarımız Sarıyahşi’mize hayırlı olsun. Sarıyahşi’nin Aksaray'ın ve Türkiye'nin gelişmesi için 1 Kasım'da sizden destek bekliyoruz.

İl Başkanı Abdülkadir Karatay ise konuşmasında,  Sarıyahşi bizleri hep bağrına bastı. Seçim Öncesinde ve sonrasında Sarıyahşi tam destek verdi teşekkür ediyorum. Ankara'daki vahim olayda hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor fakat bizim milletimizin birlik beraberlik ve ferasetiyle oyunları bozacaktır. Bizim milletimizin mayasında islamiyetin mayası var bu değerlerle yaşadık. Bu sebeple bu kirli emellere milletimiz izin vermeyecektir. O insanları oraya toplayanlar o insanlara terör Saldırısı düzenliyor. Terörün dini Irkı milliyeti olmaz. İslam dünyasını kaosa sürüklemek isteyenler var. Bizler bu kutlu yolda hep birlikte Yürüdük habil ve Kabil'in Davası ilelebet devam edecektir. Birliğimizi dirliğimizi bozmak isteyenlere cevabını vereceğiz. Bu cevap bazen sandıkta bazen mecliste bazen evlerimize gelenlerle verilir biz cevabımızı her zaman vereceğiz. Biz maddi ve manevi değerlerle cevap verdik Çetin oldu bizim için ama hep kazanan biz olduk. 


                        Aksaray belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da, Ankara'da yaşanılan vahim olayda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Bizler bu gibi üzücü Olayların karşısında dimdik durarak sizlere hizmet edeceğiz bu hizmette Aksaray'ı sadece kent merkezi olarak değil merkezden başlayarak her yerde hizmet etmek için çalışacağız. Bunun mümkün olabilmesi için yek başına bir iktidar olmalar yoksa işlerimizi gerçekleştirmek bizim için zor olacaktır.

 AK parti 3. Sıra milletvekili adayı Mustafa Serdengeçti ise Sarıyahşinin Yahşili insanları öncelikle Ankara'da yaşanılan terör olayını kınıyoruz. Bir insani Öldüren bütün insanlığı Öldürmek gibidir. Bir insanı yaşatan bütün insanlığı yaşatmak gibidir. Bütün bu Olayların sebebi erken seçim zorlanmasını yapan muhalefet liderleridir. Muhalefet liderlerinin herhangi bir hayali yoktur Türkiye'yi geliştirmek ileriye taşımak gibi bir niyeti yoktur. 7 Haziran seçimi sonrasında gördük muhalefet liderleri memleket meselesini oyuncak zannetti. Ekonomiye balta vurdu istikrara Gölge düşürmek isteyenler erken seçime milletimizi mecbur kıldı. 7 Haziran sonrasında istikrar durdu ekonomi çökme noktasına geldi. 12 yıllık yatırım ve birikimler 7 Haziran sonrasında çökertilmeye çalıştı. 7 Haziran gecesinde Bahçeli'nin açıklaması erken seçim dayatması tabanında bir hayal kırıklığına uğrattı. Çözüm Üretmek yerine Çözümsüzlük sunuldu. Bunları milletimiz Gördü. 7 Haziran Seçimlerinde muhalefet liderlerinin tavrını Gördü. 1 Kasım Seçimlerinde oyunların bozulması için biz desteklerinizi bekliyoruz kendimi sizlere sizleri Allah a emanet ediyorum.

AK Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu ise Sizlerle Bayram'ın ikinci günü bir araya gelmiştik yine sizlerin huzuruna geldik bizler büyük bir milletiz Yahşil bey camiinin temel atma töreninde bir araya gelmiştik. Ankara'da yaşanılan vahim olayın amacı bizi birbirimizden uzaklaştırmak isteyenlerin kirli oyunları ama inşaallah milletimiz bu oyunu bozacaktır bu saldırı 1 Kasım seçimleri ile çok alakalı birileri tek partinin iktidara gelmesinden korkuyor. Ama milletimizin birlik ve beraberliği ile bu oyunları bozacaktır.

AK Parti Aksaray Milletvekili ve TBMM Grup Başkan vekili İlknur İnceöz, Sözlerime başlamadan önce Ankara'da haince alçakça düzenlenen terör Örgütü'nü kınıyorum ülkemizin kardeşliğine kurşun sıkanlar var bu ülkede bütün terör örgütleriyle mücadele edeceğiz Silahları betonlara gömene kadar mücadele edeceğiz. Biz Herkül'ü terörün karşısında dimdik duracağız. Bundan önce 7 Haziran Öncesinde Saldırılar oldu Kardeş kavgası çıkarılmak isteniliyor bizler bu Toprakları vatan kılmak için mücadele ediyoruz. 1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini yaşatacak. Bu seçimler memleketin geleceği 1 Kasım ve 7 Haziran seçimleri sonucunda ülkemizi sokmaya çalıştıkları krizi gördük vermiş olduğunuz desteği taçlandırmak ve güçlendirmek gerekiyor gün bir ve beraber olma günü. Biz Sarıyahşi belediyemize yaptığımız yatırım ve desteklerimiz artarak devam edecektir taleplerinizi aldık ve alıyoruz. Ağaçören ve Sarıyahşi yolunun çalışmalarını başlattık Sarıyahşi’nin ne ihtiyacı varsa çözüm üretebilmek için tek başına kurulacak iktidara destek vermenizi bekliyoruz. Sizlerden gelen seçim beyannamemizin gerçekleştirmek için sizden destek bekliyoruz.” Dedi.aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.